Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Regasiri Karimce Pesti

Postat de Urania Horoscop On 8 - September - 2012

Regasiri Karmice – PEŞTI

Regasiri Karmice Zodia PEŞTI

Veţi revedea persoana care v-a ajutat să evoluaţi într-o viaţă anterioară

Horoscop Dragoste PEŞTI

Dacă familia dvs. se măreşte în iulie, trebuie să ştiţi că noul venit sau noua venită nu vă este atât
de necunoscut(ă) pe cât gândiţi. Poate fi un copil care se naşte (al fraţilor, verilor etc) şi care, de la prima vedere, vă atinge corzi sensibile ale sufletului. Sau poate întâlniţi o persoană cu care unul dintre apropiaţi vrea să-şi unească destinul şi care, fără să vă daţi bine seama de ce, vi se va părea foarte familiară. Sau ceva se mută pentru o vreme la dumneavoastră dintr-un motiv sau altul: din nou, prezenţa sa vă va fi familiară. Şi nu e nimic uimitor aici: astrele arată că aţi mai întâlnit această persoană într-o viaţă anterioară şi precizează chiar că aceasta v-a ajutat fără îndoială în profesie. Să fi fost vorba de un şef care vă vedea cu ochi buni şi vă permitea să munciţi în condiţii bune?

De măcelarul care v-a cumpărat animalele la preţ bun pentru a vă ajuta să mergeţi mai departe? Sau chiar de cineva ale cărui sfaturi v-au ajutat să evoluaţi, să vă schimbaţi meseria şi, în principal, să vă îmbunătăţiţi condiţiile de viaţă? Desigur că aţi uitat de acest trecut, dar urmele sale au rămas în inconştient şi de aceea, fără să înţelegeţi exact motivele, apreciaţi spontan această persoană – sau acest copilaşi faceţi tot posibilul pentru a o ajuta sau proteja.

1 Comentriu to “Regasiri Karimce Pesti”

  1. lory says:

    si eu am intalnit o pers. cred eu,dar nu a fost sa fie,dar a ramas in suflet ,in ganduri

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI