Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ August 2013

Horoscop Lunar Sagetator August 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Subiectul călătoriilor ajunge în prim- plan atunci când Luna Nouă de pe 6 august din Leu vă activează casa a noua. Programaţi-le mai spre sfârşitul lunii pentru a evita amânările şi contramandările. Folosiţi energia lunară pentru a vă îmbogăţi cunoaşterea legată de un anumit subiect sau pentru a explora muzeele ori siturile istorice locale.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Comunicarea este scoasă în evidenţă de Luna Plină de pe 21 august din Vărsător, casa a treia. Luaţi legătura cu rudele şi vecinii şi implicaţi-vă într-un efort comunitar unde puteţi întâlni diverşi oameni. începând cu data de 16, prezenţa lui Venus în Balanţă, casa a unsprezecea, pune accentul pe prieteni. Aranjaţi ieşiri în oraş necostisitoare şi plătiţi doar partea care vă revine.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Vizibilitatea în carieră continuă să crească graţie prezenţei lui Venus, până pe 15 august, în Fecioară, casa a zecea, şi intrării lui Mercur în aceeaşi zodie în ziua de 24. Puteţi face incursiuni în viitor, anticipând anumite câştiguri pentru luna următoare, însă, dacă sunteţi în căutarea unei slujbe, nu vă exageraţi aptitudinile şi experienţa. Rămâneţi strict la fapte.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O problemă financiară vă poate reţine atenţia din cauza aspectului dificil format de Jupiter din Rac, Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn. De asemenea, fiţi pregătit să vă limitaţi cererea referitoare la un împrumut sau o ipotecă şi, totodată, căutaţi eventualele greşeli din rapoartele referitoare la credite. Totuşi, această influenţă planetară poate aduce şi un mic câştig. Jucaţi la loterie – un singur bilet! – pe 7 şi pe 21.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,5,6, 7,10,15,16, 24,29
Zile nefavorabile: 3,4,8,11,17,18,23,25,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI