Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Sagetator Ea/El
23 noiembrie – 21 decembrie Planeta guvernatoare: Jupiter

Sagetator – Ea va avea un an plin de dinamism, iar succesele o aşteaptă în tot ce va întreprinde

Sagetator Ea/EL 2012

Bazaţi-vă cât mai mult pe intuiţie, manifestaţi-vă individualitatea, prin acţiunile dvs. încercaţi să distrugeţi stereotipurile impuse de societate.Spre sfârşitul lui august veţi

simţi deja schimbări importante în propria persoană – stilul dvs., atitudinea, comportamentul se vor schimba radical. Acum cei din jur vor dori să se compare cu dvs., chiar să vă imite. De aceea trebuie să fiţi deosebit de atentă şi precaută când spuneţi ceva celor din jur. Fiţi deschisă, onestă şi dreaptă atât cu cei dragi şi apropiaţi, cât şi cu colegii de serviciu sau cu asociaţii în afaceri. Schimbările în relaţia cu partenerul sunt de asemenea posibile: în sfârşit veţi reuşi să-i evaluaţi într-un mod adecvat calităţile şi defectele. Este foarte posibil ca implicarea dvs. în această relaţie de dragoste să fie mai mare decât cea a partenerului. Gândiţi-vă bine: de ce se întâmplă aşa, în ce constă vina dvs. şi în ce constă vina iubitului? Nu luaţi decizii pripite. Numai Săgetătorii cei mai încăpăţânaţi şi mai siguri pe ei vor reuşi să avanseze în carieră. Aşa că ar fi bine să acţionaţi cu hotărâre, să uitaţi de orice îndoieli.
Sagetator EA decada I – între 23 şi 30 noiembrie
Din februarie până în august perioada este favorabilă pentru schimbarea imaginii, a stilului şi în general a modelului dvs. de comportament. Rezolvând orice fel de probleme importante şi de mare responsabilitate, străduiţi-vă să fiţi obiectivă: nici dvs. nu aveţi dreptate întotdeauna. In general, merită să vă bizuiţi pe intuiţia dvs. bine dezvoltată. Acum e un moment favorabil pentru orice fel de început, chiar dacă pare riscant, aşa că începeţi cu curaj să vă puneţi în practică ideile.
Sagetator EA decada II – între 1 şi 10 decembrie
Iarna înnoiţi-vă garderoba. Din august până în decembrie canalizaţi-vă toate forţele spre treburile casei, în special spre relaţia cu partenerul. Nu încercaţi să fiţi cea mai importantă din familie, lăsaţi-l pe el să fie liderul. E mai bine să întocmească el bugetul familiei pe un an, să hotărască unde mergeţi în concediu, ce să cumpăraţi din aparatura electrocasnică. Astfel veţi reuşi să fiţi un cuplu de invidiat – armonios şi fericit.
Sagetator EA decada III – între 11 şi 21 decembrie Din ianuarie până la începutul lui octombrie străduiţi-vă să vă lărgiţi la maximum cercul de cunoştinţe, în felul acesta, spre sfârşitul verii, veţi aduna o echipă de prieteni şi tovarăşi de idei alături de care puteţi începe cu curaj o nouă afacere. Copiilor se cuvine să le acordaţi foarte multă atenţie, învăţaţi-i să fie independenţi, organizaţi, responsabili, siguri pe ei şi oneşti.

Sagetator EL va fi în permanenţă prins între iubită şi treburile de la serviciu: îi va fi foarte dificil să aleagă

în prima jumătate a anului alesul dvs. se va cufunda cu totul în muncă: pentru el acum cel mai important lucru este să-şi realizeze din plin ţelurile şi aspiraţiile, poate chiar să-şi deschidă o afacere proprie.

Sarcina dvs. constă în a-l sprijini moral. Şi abia în septembrie Săgetătorul dvs. va avea în sfârşit timp şi pentru dragoste şi romantism. E adevărat, spiritul lui de iniţiativă cam exagerat şi uneori dorinţa de a-i impune partenerei punctul său de vedere pot da naştere la unele neînţelegeri şi chiar conflicte serioase. învăţaţi să vă susţineţi blând şi delicat părerea. Iar şi mai bine ar fi să-i canalizaţi energia într-o direcţie constructivă, de exemplu să rezolve problemele de prin casă. La urma urmei, renovarea apartamentului este o ocupaţie foarte utilă. Pe parcursul întregului an iubitul dvs. trebuie să fie foarte atent la sănătatea sa. Alimentaţia corectă, somnul corespunzător, exerciţiile sportive, zilele libere petrecute în natură trebuie să devină o parte componentă obligatorie a vieţii partenerului dvs., în caz contrar pur şi simplu nu va avea destulă putere şi energie pentru a realiza tot ce şi-a propus.
Sagetator EL decada I – între 23 şi 30 noiembrie
Sub influenţa lui Uranus şi Pluton, întregul an 2012 va fi complicat, dar bogat în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Săgetătorul dvs. îşi va dori când o relaţie stabilă, când aventuri romantice. Pentru a reţine atenţia iubitului, trebuie să faceţi tot posibilul pentru a-l susţine în tot ceea ce face. Partenerul trebuie să vadă în dvs. în primul rând un prieten. în iulie îl aşteaptă schimbări la serviciu şi ar fi bine să se asigure de sprijinul unor persoane influente.
Sagetator EL decada II – între 1 şi 10 decembrie
Pe perioada iernii iubitul dvs. va avea foarte multe probleme de rezolvat. Important este să nu uite că orice decizie pe care o ia trebuie să fie bine gândită – în felul acesta o va scoate la capăt cu toate dificultăţile. In octombrie partenerii de afaceri îi pot crea dificultăţi, îl pot înşela în stil mare. însă în a doua parte a perioadei în el se va trezi spiritul de luptător şi îşi va putea dezvolta din nou afacerea.
Sagetator EL decada III – între 11 şi 21 decembrie Săgetătorul dvs. merită să-şi încerce puterile în domeniul politic, social sau juridic. Se poate bizui fără probleme pe prieteni: îl vor susţine în toate proiectele. Iarna nu e indicat să intre în dispute cu şefii, iar în cursul verii ar fi mai bine să nu-şi demonstreze superioritatea faţă de colegi – în caz contrar riscă să-şi atragă neplăceri sau chiar să-şi piardă locul de muncă.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI