Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje Planetare: Venus se va afla în zodia dumneavoastră natală până pe 8 ianuarie şi vă va spori puterea de atracţie, farmecul şi charisma. Veţi fi extrem de convingător, atrăgând oamenii în aceeaşi măsură în care vă veţi simţi atras de ei. Răsfăţaţi-vă cu un masaj, un tratament facial sau cu o zi liberă, încheind totul cu o schimbare generală a înfăţişării sau cu o nouă coafură.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Prezenţa lui Marte în Vărsător, casa a treia, este deopotrivă un avantaj şi un dezavantaj pentru relaţii. Deşi vă încurajează să vorbiţi la şedinţe şi să participaţi la tot felul de conversaţii animate, veţi avea şi tendinţa de a spune lucrurilor pe nume. Transmiteţi-vă mesajul în cuvinte mai blânde, mai ales în jurul datelor de 6 şi 25, când oamenii vor fi mai sensibili.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Luna Nouă de pe 11 ianuarie din Capricorn, casa a doua, vă îndreaptă atenţia asupra chestiunilor băneşti. Asumaţi-vă responsabilitatea. întocmiţi un buget pentru tot anul, care să cuprindă cheltuieli moderate şi reducerea datoriilor (dacă e cazul). Faceţi din economii o prioritate, deoarece începând cu această lună sunt posibile cheltuieli suplimentare şi neaşteptate.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

Turbulente Planetare: Luna Plină de pe 27 ianuarie din Leu, casa a noua, va declanşa dorinţa de schimbare a peisajului. Totuşi, călătoriile nu sunt recomandate în următoarele două săptămâni, când pot apărea înrăutăţirea vremii, contramandări sau pierderea bagajelor. Găsiţi un substitut satisfăcător, cum ar fi căutarea unei destinaţii de vacanţă, lectura sau deprinderea unei noi aptitudini.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,7, 8,9,13,21, 22,23
Zile nefavorabile: 4, 6,10,14, 17, 24, 28, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI