Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Iulie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Aspectul favorabil format de Jupiter din Rac, Saturn din Scorpion şi Neptun din Peşti este promiţător pentru sectorul banilor şi pentru cel al evenimentelor domestice. Dacă speraţi că veţi reuşi să vindeţi casa, e posibil ca dorinţa să vi se împlinească. Dacă dumneavoastră sunteţi cumpărătorul sau căutaţi un împrumut pentru renovarea casei, norocul vă va fi probabil aliat. Nu lăsaţi însă entuziasmul să vă copleşească simţul realităţii.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 12 iulie, Marte înaintează în Gemeni, casa a şaptea, energizând relaţiile apropiate. Oamenii vă vor stimula gândirea, însă prezenţa lui Marte în acest sector poate aduce totodată neînţelegeri şi nerăbdare. Domoliţi-vă sentimentele şi ascultaţi cu o minte deschisă. în privinţa idilelor, Marte poate aprinde pasiunile.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Popularitatea dumneavoastră va creşte odată cu intrarea lui Venus în Fecioară, casa a zecea, pe data de 22 iulie. Este un aspect favorabil carierei şi vieţii sociale. Folosiţi-l pentru a stabili contacte şi pentru a vă face mai bine cunoscut de factorii de decizie. E posibil ca unul dintre aceştia să vă dea o veste bună la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Automobilul sau un aparat oarecare ar putea avea nevoie de reparaţii în jurul datei de 22 iulie, când va avea loc faza de Lună Plină în Vărsător, casa a treia. Mercur intrând în mişcare directă în Rac pe data de 21, ar fi bine să cereţi o a doua opinie înainte de a trece la acţiune. O înlocuire ar putea fi mai puţin costisitoare. De asemenea, sporiţi precauţiile atunci când circulaţi cu maşina.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 6, 10,11, 19, 23, 26, 28, 29
Zile nefavorabile: 2,7,14,15,20, 21, 24,25, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI