Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Sagetator – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această perioadă este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor şi cel al carierei, vieţii sociale din horoscopul general al Săgetătorilor, ajutându-i pe aceştia să lupte pentru scopuri nobile, pentru a se afirma social şi profesional. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Marte face opoziţie cu Neptun şi trigon cu Luna Neagră, aspecte care schimbă gândirea şi acţiunile nativilor, determinându-i să devină mai puternici, mai siguri de visele lor. Trebuie să depăşească confuziile mentale şi să se deschidă spre dialog, să-şi stabilească priorităţile şi apoi să le ducă la bun sfârşit fără a mai cere aprobarea celor din jur. In partea a doua a lunii, planeta Marte face trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte benefice, puternic constructive, ce-i ajută să pună bazele unui plan pe termen lung, care să le aducă stabilitatea personală şi profesională.

Planeta Jupiter se află în continuare în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul muncii şi al sănătăţii din horoscopul general al Săgetătorilor şi face trigoane cu Marte şi Pluton, aspecte bune, ce aduc noi posibilităţi de expansiune în plan material. Vor avea idei bune, ingenioase pe care le vor aplica în principal în activitatea pe care o desfăşoară. Trebuie să acţioneze cinstit şi să nu-şi urmărească doar propriile interese, punând accent pe spiritul de echipă.
Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul suferinţelor şi cel al personalităţii din horoscopul general al Săgetătorilor. în prima parte a lunii noiembrie, Soarele face sextil cu Pluton, aspect ce ajută nativii să renască în urma unor analize corecte a propriilor dorinţe. Se vor izola pentru a putea înţelege mesajele subconştientului. în partea a doua a lunii, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord, cuadraturi cu Marte şi Neptun. Nativii pot avea o ocazii deosebite pentru a înţelege ceea ce au de făcut în plan personal, dar le este fiică de schimbare. Nevoia de libertate este foarte mare, de aceea nu vor accepta, ca nici o persoană să le impună reguli. Se simt atacaţi din toate părţile şi nu înţeleg că trebuie să-şi apere integritatea şi idealurile. Multe decepţii sunt cauzate de gândirea lor.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul personalităţii din horoscopul general al Scorpionilor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze dorinţele personale, legate de sentimente şi bani. Să fie corecţi cu ei stabilindu-şi clar priorităţile şi apoi să comunice ceea ce doresc.
Planeta Venus tranzitează zodia Săgetătorului care ocupă sectorul personalităţii din horoscopul general al Săgetătorilor şi face în prima parte a lunii noiembrie conjuncţie cu Mercur şi Nodul Nord, aspecte puternice, de renaştere afectivă, care vor pune capăt unor lucruri involutive din punct de vedere emoţional şi sentimental, nativii luând decizii în concordanţă cu identitatea şi structura lor. în partea a doua a lunii, planeta Venus face trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte bune de stabilizare afectivă, materială şi profesională.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul anturajului din horoscopul general al Săgetătorilor şi face în continuare opoziţie cu Luna Neagră şi trigon cu Neptun obligându-i pe nativi la autoanaliză, schimbarea comportamentului şi a atitudinii în toate acţiunile şi relaţiile cu anturajul sau mediul social. Nativii vor înţelege necesitatea de a-i susţine pe cei apropiaţi, de a da dovadă de reciprocitate, cooperare, toleranţă şi încredere.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii din horoscopul general al Săgetătorilor şi face în această lună trigoane cu Venus şi Marte, aspecte importante care vor schimba definitiv personalitatea şi identitatea nativilor. Este momentul în care viaţa lor se va clarifica, dând întâietate sentimentelor şi nu aventurilor, conştientizându-şi rolul în cadrul familiei şi în mediul social.

Horoscop Urania Lunar-Sagetator Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI