Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Universul vă face un dar pe data de 3 noiembrie sub forma Lunii Noi (eclipsei solare) din Scorpion, casa a douăsprezecea. Ea vă reaminteşte că trebuie să vă îngrijiţi sănătatea şi să echilibraţi luna dificilă petrecută la serviciu cu timpul acordat preocupărilor personale. Puteţi folosi energia lunară şi pentru a începe un program de exerciţii fizice completat de un regim alimentar sănătos.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Aproape toate relaţiile vor beneficia de pe urma prezenţei lui Venus, până pe 4 noiembrie, în zodia dumneavoastră natală, şi de intrarea în acelaşi sector, pe data de 21, a Soarelui. Va fi mai uşor să relaţionaţi cu colegii de serviciu, prietenii, familia şi vecinii, care vă vor îmbogăţi existenţa într-un anume fel. Puteţi face acelaşi lucru pentru ei, luminându-le zilele cu optimismul dumneavoastră entuziast.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Uneori, ritmul de lucru va fi haotic, deoarece Marte se află în Fecioară, casa a zecea, iar Luna Plină de pe 17 noiembrie are loc în Taur, casa a şasea. Datorită acestui dublu accent pus pe carieră şi pe munca zilnică, puteţi avea un impact asupra companiei şi vă puteţi îmbunătăţi imaginea. Veţi fi lăudat, iar munca suplimentară poate însemna mai mulţi bani. Zilele din preajma datei de 23 sunt favorabile cumpărăturilor făcute la preţuri convenabile.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare:Uranus din Berbec, casa a cincea, şi Pluton din Capricorn, casa a doua, vor forma ultimul aspect fix din acest an pe data de 1 noiembrie. Sectorul financiar poate reprezenta o problemă, mai ales la mijlocul lunii, când e posibilă apariţia unor cheltuieli neaşteptate. De asemenea, fiţi precaut în legătură cu investiţiile.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,10,12,14,18, 22, 24, 29
Zile nefavorabile: 1, 5, 7, 9,13,16, 21, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI