Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/Octombrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Puterea dumneavoastră de atracţie „va fi maximă după ce, pe 7 octombrie, Venus va intra în zodia natală, împărtăşiţi-i Universului dorinţele şi aşteptaţi cu încredere să vă fie împlinite. Puteţi realiza acest lucru prin meditaţie în timp ce Mercur, aflat în Scorpion, casa a douăsprezecea, va intra după 21 în mişcare retrogradă – o influenţă favorabilă şi pentru activarea celui de-al şaselea simţ.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dragostea vă încălzeşte inima graţie Lunii Pline (eclipsei lunare) de pe 18 octombrie din Berbec, casa a cincea. împărtăşiţi-vă sentimentele cu cei dragi şi creaţi-vă amintiri plăcute alături de copii, indiferent de vârsta lor. Această eclipsă vă va extinde viaţa socială pentru următoarele şase luni şi le va aduce Săgetătorilor singuri ocazia de a cunoaşte persoane de sex opus.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Sectorul carierei va fi activ deoarece Marte intră pe 15 octombrie în Fecioară, casa a zecea. Veţi avea din nou ocazia de a vă spori veniturile şi chiar de a obţine o mărire de salariu sau o primă. Totuşi, nu faceţi un lucru de mântuială, chiar dacă aţi rămas puţin în urmă, şi nu îngăduiţi stresului să vă facă nerăbdător cu ceilalţi. Mai bine folosiţi-vă şarmul pentru a-i determina să vă ajute.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Deşi Luna Nouă de pe 5 octombrie din Balanţă, casa a unsprezecea, poate stârni un conflict cu un prieten sau cu un grup de persoane, la un alt nivel îi dă energiei lunare o utilizare pozitivă. Acest sector este asociat şi cu ţelurile, aşa că lăsaţi-vă pătruns de imboldul necesar – oferit şi de prezenţa lui Venus în zodia dumneavoastră natală – pentru a crea un plan concret şi practic privitor la realizarea obiectivelor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 7,9, 12, 16, 23, 25, 26, 28, 31
Zile nefavorabile: 1, 2,4,6,11,17,19,21,24, 27


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI