Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Septembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 11 septembrie Venus începe să tranziteze Scorpionul, casa a douăsprezecea, încurajând petrecerea unor seri şi weekenduri romantice alături de partener şi favorizând intimitatea şi împărtăşirea experienţelor trăite separat. Pentru Săgetătorii singuri, Venus poate aduce o reîntâlnire cu o relaţie romantică din trecut.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Legăturile de familie devin extrem de importante după Luna Plină de pe 19 septembrie din Peşti, casa a patra. Luaţi iniţiativa şi, odată cu ultimele zile de vară, invitaţi la o reuniune prietenii apropiaţi. Cu puţin noroc, poate reuşiţi să convingeţi familia să vă dea o mână de ajutor la treburile legate de casă.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Vă veţi bucura cu atât mai mult de compania familiei cu cât energia dumneavoastră va fi dedicată luna aceasta cu preponderenţă eforturilor şi activităţilor legate de carieră. Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară, casa a zecea, poate aduce ocazia de a vă spori venitul sau de a cere o promovare, ori e posibil să primiţi o ofertă de serviciu dacă vă aflaţi în căutarea unui nou loc de muncă.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Din nou, e posibil să trăiţi anumite dificultăţi legate de prieteni sau de grupuri de oameni, deoarece Mercur din Balanţă, casa a unsprezecea, intră în conflict, între 9 şi 28 septembrie, cu mai multe planete. Problema poate fi o neînţelegere legată de valori sau una referitoare la bani. Nu ezitaţi să vă retrageţi chiar dacă un prieten vă garantează că împrumutul vă va fi înapoiat. S-ar putea să nu fie deloc aşa.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 6, 8, 10,11, 12, 17,18, 28, 30
Zile nefavorabile: 2, 7, 9, 13, 15, 20, 22, 27, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI