Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sănătatea noastră cea de fiecare zi

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013

Horoscop Urania Sănătatea noastră cea de fiecare zi

Avantajaţii acestei săptămâni

Berbec
Le dă energie, curaj, tărie de caracter, determinare, sănătate, rezistenţă la efort. Forţă fizică valorificată în mai multe ipostaze: muncă, efort fizic depus la antrenamente de sportivi, capacitate de a lupta (pentru militari), de a rezista la stress.
Peşti
Au subtilitate în gândire, rafinament, detaşarea necesară de fleacurile zilnice, concentrare pe proiecte importante, dorinţă de progres, cunoaştere, învăţare. Psihism la cote maxime.
Scorpion
Doar pentru trei zile, 29 -31 martie, primesc de la influxurile astrale capacitatea de a observa, de a analiza, de a afla lucruri secrete şi de a aştepta momentul potrivit pentru a porni un atac. Suflet încărcat de trăiri bogate.
Dezavantajaţii acestei săptămâni
Gemeni
Conflict între pragmatism şi influenţa primită dinspre zodia Peşti care îi împinge să se “şlefuiască“ uman, social, moral sau cultural şi pe care ei o refuză în favoarea
plăcerilor superficiale, ieftine. Mai multe tranzite din care nu înţeleg nimic, nu beneficiază pe nici o direcţie. Confuzie şi/ sau superficialitate.
Balanţa
Impact major dar foarte dur al Lunii Pline din 27 martie. Primesc lecţii de viaţă. Mari provocări pe care ar trebui să le onoreze pentru a evolua sau a şterge impactul negativ al erorilor trecutului. Neînţelegere a direcţiei astrale prezente şi viitoare .Trăiesc în eroare, îşi asumă această limită, nu doresc să se depăşească pe sine. Se lasă înfrânţi de forţa acestei etapei lunare. Momentul bun, pentru trezire şi refacere de sine, ratat.

Rac
Suferinţă interioară şi slăbiciune din cauza numeroaselor cuadraturi pe care Soarele lor îl face cu planetele din Berbec şi cu Luna în Balanţă pe fondul unei puternice Luni Pline. Epuizare şi izolare.
Capricorn
Răscoliri ale vieţii personale. Discrepanţă cu mediul înconjurător, probleme de adaptare, de acceptare sau refuz al realităţii. Crize de personalitate. Sentimentul că nu sunt înţeleşi.
Precizare: în funcţie de aşezarea planetelor în zodii şi a relaţiilor care se stabilesc între ele, doar unele zodii sunt influenţate în bine sau în rău, în timp ce alte zodii, din cauza absenţei planetelor pe respectivele zodii sunt „lăsate în pace”. Dar planetele se mişcă con
tinuu şi poziţia lor ne va permite să oferim informaţii şi celorlalte zodii. Trebuie reţinut că prezenţa unei planete mai mult de un an într-un semn zodiacal (cum e cazul lui Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun) face ca respecţi vele influenţe să se manifeste mai profund.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI