Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ August 2013

Horoscop Lunar Scorpion August 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 21 august are loc faza de Lună Plină din nou în Vărsător, casa a patra. Spre deosebire de luna trecută, aceasta favorizează familia şi activităţile domestice. Prin urmare, august este o lună excelentă pentru a găzdui o cină la care să participe câţiva prieteni apropiaţi, beneficiind de ultimele zile de vară. De asemenea, veţi avea energia şi imboldul de a pune în mişcare proiectele gospodăreşti la care v-aţi gândit în prima parte a anului.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prieteniile şi socializarea vă vor lumina viaţa graţie prezenţei lui Venus, până pe 15 august, în Fecioară, casa a unsprezecea. Mercur se va afla în aceeaşi zodie începând cu data de 24. Organizaţi o ieşire în oraş în jurul datelor de 24 sau 30, însă pe 25 e mai bine să nu luaţi de bun tot ce auziţi, mai ales dacă un prieten vă comunică ultimele bârfe sau vă prezintă cuiva în vederea unei posibile relaţii romantice.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Succesul în carieră ajunge pe noi culmi în săptămânile care urmează după Luna Nouă de pe 6 august din Leu, casa a zecea. E posibil să vi se facă o ofertă de serviciu sau să fiţi încurajat să cereţi o avansare în jurul datei de 14. Luaţi-o serios în consideraţie, chiar dacă ar însemna o schimbare a rutinei zilnice sau ar fi nevoie de câteva cursuri de perfecţionare.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Fiţi extrem de precaut atunci când şofaţi, mai ales când faceţi comisioane ori în timpul navetei zilnice. Dacă ieşiţi în oraş, e mai bine să fiţi luat de acasă cu maşina sau să apelaţi la serviciile unui şofer profesionist. Aspectul dificil format de Jupiter, Uranus şi Pluton poate atrage un eveniment nedorit.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 8,9,12,13,14,22,26, 30
Zile nefavorabile: 4, 5,11,17,18,19, 23,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI