Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Pe 12 decembrie, lumea întreagă vă face cu ochiul sub semnul aspectului benefic format de Jupiter din Rac, casa a noua, şi Saturn din zodia dumneavoastră natală. Planificaţi o excursie pentru anul viitor sau exploraţi posibilităţile de studiu. Ambele domenii vă vor satisface nevoia de aventură şi de lărgire a experienţei de viaţă. Educaţia poate aduce o expansiune a carierei începând cu a doua jumătate a anului 2014.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După ce Venus va intra pe 22 decembrie în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a treia, oamenii vor fi mai puţin generoşi cu informaţiile. Acelaşi lucru este valabil şi pentru propria persoană, aşa că faceţi un efort conştient de a le comunica celor dragi – în special partenerului – gândurile şi sentimentele. Dacă aveţi în vedere un angajament serios, aşteptaţi până în ianuarie 2014, când Venus va reveni la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Banii vin spre dumneavoastră graţie Lunii Noi de pe 3 decembrie din Săgetător şi Lunii Pline de pe data de 17 din Gemeni. Accentul fiind pus pe axa caselor doi/opt, e posibil să primiţi un bonus de sfârşit de an sau un cadou de familie. Revizuiţi bugetul pentru a identifica îmbunătăţirile necesare pentru anul viitor.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în ultima săptămână a anului trebuie să fiţi extrem de precaut în bucătărie, dacă lucraţi cu diverse unelte şi, desigur, atunci când conduceţi maşina. Aspectele dificile formate de Marte, care, începând cu data de 7 decembrie, tranzitează Balanţa, casa a douăsprezecea, vor provoca nerăbdare şi un eveniment neplăcut. Luaţi o pauză. Relaxaţi-vă. Lăsaţi deoparte grijile şi concentraţi-vă asupra faptelor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 5, 9,12,14, 19, 23, 24, 28
Zile nefavorabile: 4,10,18, 20,21,25,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI