Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Scorpion Ea/El
Planetele guvernatoare: Marte şi Pluto

Scorpion – Ea îşi va lua rămas-bun de la complexe şi lumea din jur o va vedea fermecătoare, atrăgătoare, puternică!

Scorpion Ea/EL 2012

Sub influenţa lui Saturn, va avea loc o reevaluare a valorilor, se vor schimba reperele dvs. în viaţă. Dacă de dragul profitului sau al celebrităţii vă decideţi să faceţi un

compromis cu conştiinţa dvs. , riscaţi să aveţi probleme. Trebuie să învăţaţi să vă dedicaţi total familiei, prietenilor, muncii. încercaţi să faceţi ceva dezinteresat, fără să aşteptaţi ceva în schimb. în iunie-septembrie veţi fi atrăgătoare şi sexy şi veţi învăţa să vă bucuraţi de viaţă. Toamna vă deschide noi posibilităţi de a vă afirma şi de a vă demonstra talentele. De asemenea, trebuie să învăţaţi să o scoateţi la capăt cu îndoielile şi neîncrederea în forţele proprii. Veţi ieşi de multe ori în lume, dar uneori e posibil să doriţi să vă ascundeţi cât mai departe de toată lumea, în principal din cauza temerilor şi complexelor. Dacă acest lucru are legătură cu felul cum arătaţi, vă ajută o vizită la cosmeticiană, stilist sau pur şi simplu o sugestie a prietenei. Spre sfârşitul toamnei veţi deveni mai încrezătoare în forţele proprii şi vă veţi însuşi arta conversaţiei şi a dezinvolturii.
Scorpion EA decada I – între 24 şi 31 octombrie
Primăvara prietenii vă ajută să rezolvaţi problemele la serviciu şi în viaţa personală. Din octombrie acordaţi mai multă atenţie aspectului dvs. exterior. O imagine creată corect vă permite să vă simţiţi mai încrezătoare la serviciu, acasă, în relaţie. Veţi putea înţelege situaţia creată numai retrăgându-vă undeva departe de toată lumea.
Scorpion EA decada II – între 1 şi 11 noiembrie
O întâlnire din aprilie poate aduce un eveniment plăcut în viaţa dvs. Relaţiile de afaceri se pot transforma pe neobservate în relaţii personale: e posibilă o poveste de dragoste la serviciu. Iunie-iulie este o perioadă minunată pentru contacte cu prietenii – aceştia vă vor deveni sprijin de încredere. La sfârşitul verii şi toamna învăţaţi să vă bucuraţi de fiecare moment din viaţă. In septembrie acordaţi-le atenţie părinţilor. Intre 20 octombrie şi 5 noiembrie nu rataţi şansa de a câştiga ceva în plus.
Scorpion EA decada III – între 12 şi 22 noiembrie
Până în octombrie fiţi atentă la vocea dvs. interioară şi acţionaţi după cum vă dictează inima. Veţi evita astfel multe situaţii neplăcute. Dacă ceva nu vă reuşeşte, gândiţi-vă bine: poate că nici nu aveţi nevoie de acel lucru acum şi în felul acesta destinul vă dă un semn. Toamna se vor aranja relaţiile cu tatăl şi soţul. Totodată, vă va fi mai uşor să comunicaţi cu şefii. La sfârşitul anului va avea loc un eveniment plăcut: pentru unii va fi vorba de nuntă, pentru alţii de eliberarea de o relaţie consumată, inutilă.

Scorpion – El va experimenta şi va merge la risc în afaceri numai atunci când va fi sigur că are spatele bine asigurat

La începutul anului autoritatea lui va creşte şi cuvântul lui va avea greutate în rezolvarea sarcinilor de serviciu. El va fi complet pregătit pentru a începe o afacere proprie. Din februarie visele şi intuiţia îi pot

sugera o serie de idei neobişnuite şi de perspectivă în afaceri. Exigenţele şi capacităţile sale atrag parteneri de încredere şi finanţarea necesară. Evenimentele din aprilie-septembrie îl pot provoca să-şi lase serviciul şi să se dedice studiului. Nu e cazul să cadă în extreme – e suficient să consulte profesionişti, să urmeze cursuri de perfecţionare profesională şi să analizeze experienţa altora. Va avea suficiente forţe şi energie să îmbine toate aceste informaţii. Vara Scorpionul va reuşi chiar într-un mod uimitor să reunească două tipuri de relaţii – romantică şi de afaceri. De la sfârşitul lui august vor reveni de actualitate problemele evoluţiei creatoare, de afirmare personală. Nevoia de a se face remarcat îl va face să fie mai activ, mai comunicativ şi mai vizibil pentru cei din jur. Prima decadă din septembrie aduce cu sine rezolvarea cu succes a problemelor legate de afacerile comerciale, transport, jurnalism.
Scorpion EL decada I – între 24 şi 31 octombrie
Din martie până în august trebuie să acorde multă atenţie surselor de venit. O variantă ar fi obţinerea de profituri din hobby-uri. In aprilie-septembrie e recomandabil să evite comunicarea cu cei care au opinii diferite de ale sale, prevenind astfel izbucnirile de mânie. în octombrie are nevoie de un grafic flexibil ca să fie eficient în muncă. Poate primi o ofertă tentantă de serviciu.
Scorpion EL decada II – între 1 şi 11 noiembrie
Ianuarie-februarie este o perioadă favorabilă pentru cei care doresc schimbări la serviciu sau schimbarea locului de muncă. La mijlocul lui martie şi începutul lui mai, intoleranţa şi lipsa dorinţei de a accepta nevoile altora pot duce la ruptură cu partenerii ori colegii. August-noiembrie este o perioadă de succese – poate primi o moştenire, plăţi din asigurare sau din câştigarea unor acţiuni injustiţie. Sunt posibile încasări de venituri pentru dezvoltarea afacerii – acţiuni, credite etc.
Scorpion EL decada III – între 12 şi 22 noiembrie In prima jumătate a anului va trebui să depună eforturi pentru a deveni mai încrezător în sine, în talentul şi în locul său sub soare. E necesar să-şi elaboreze un sistem personal de valori şi să-l respecte. Important e ca acolo să-şi facă loc ajutorul dezinteresat pentru alţi oameni. Din septembrie merită să se ocupe de consolidarea sănătăţii, pentru a se pregăti pentru volumul mare de muncă de la sfârşitul anului. Urmează o perioadă lungă de afirmare în societate, întâlniri reuşite şi relaţii avantajoase.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI