Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Iulie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Un aspect planetar benefic format de Jupiter, Saturn şi Neptun poate aduce o excursie fabuloasă (totuşi, evitaţi să călătoriţi în primele zile şi în ultima săptămână din iulie). O vacanţă sau o reîntâlnire cu colegii de şcoală poate reprezenta începutul unei poveşti de dragoste cu o persoană pe care aţi cunoscut-o cândva. Dacă dumneavoastră sau copiii aşteptaţi veşti legate de facultate, pot sosi luna aceasta. De asemenea, este posibilă soluţionarea favorabilă a unei probleme juridice.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pentru că mai multe planete vor intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a şasea, şi cu Pluton din Capricorn, casa a treia, vor exista anumite neînţelegeri cu rudele sau cu diverşi oameni din domeniul profesional. Deşi veţi încerca să rămâneţi ferm pe poziţie, nu e deloc cea mai bună idee în relaţia cu şeful dumneavoastră. în jurul datelor de 1, 2, 27 şi 31, fiţi pregătit pentru izbucnirea unui conflict.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Până pe 21 iulie, Venus tranzitează Leul, casa a zecea, a carierei, aşa că veţi avea ocazia să străluciţi. La începutul şi la sfârşitul lui iulie, e nevoie totuşi de tact, deoarece o piedică sau o amânare vă pot produce o senzaţie de frustrare. Chiar dacă vi se pare că progresaţi prea încet, nu slăbiţi ritmul. Progresul este real, aşa cum veţi constata în curând, poate chiar în luna următoare.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Ziua de 22 iulie aduce Luna Plină din Vărsător, casa a patra, a căminului şi familiei. Problemele domestice vă vor reţine atenţia, printre acestea numărându-se şi o posibilă reparaţie. Dacă nu aveţi priceperea necesară, nu încercaţi s-o faceţi de unul singur. Un părinte sau o altă rudă ar putea avea nevoie de ajutor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,6,8,12,13,16,17,24, 30
Zile nefavorabile: 1,2,7,9,14,15,21,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI