Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Ziua de 3 noiembrie vă aduce darul anual din partea Universului: Luna Nouă din zodia dumneavoastră natală, când se produce şi o eclipsă solară. Veţi avea parte de imboldul necesar pentru a descoperi noi direcţii personale şi pentru a întâmpina cu încredere viitorul. Finalizaţi obiectivele în timp ce Mercur îşi termină ciclul retrograd, astfel încât să puteţi trece mai departe după data de 11, când această planetă revine la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: La influenţa Lunii Noi din Scorpion se va adăuga cea a Lunii Pline de pe 17 noiembrie din Taur, casa a şaptea, a relaţiilor. Oamenii vor fi componenta-cheie a unei ambiţioase agende personale. Veţi putea găsi o cale clară spre viitor căutându-le sprijinul şi oferindu-le acelaşi lucru în schimb. Pentru anumiţi Scorpioni, Luna Plină va aduce o relaţie nouă sau chiar o logodnă, iar cuplurile se vor bucura de o cimentare a legăturii.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Până pe 4 noiembrie, finanţele beneficiază de pe urma prezenţei lui Venus în Săgetător, casa a doua, urmată pe data de 21 de intrarea Soarelui în acelaşi semn. Deşi aceste influenţe planetare nu vă vor aduce neapărat un câştig bănesc, e posibil ca veniturile să crească spre sfârşitul lunii. în jurul datei de 24 noiembrie, evitaţi cumpărăturile, deoarece banii vi se vor strecura printre degete.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Uranus din Berbec, casa a şasea, şi Pluton din Capricorn, casa a treia, vor forma al doilea şi ultimul aspect exact din acest an pe data de 1 noiembrie. însă de-abia pe la mijlocul lunii veţi trăi provocările asociate cu aceste planete. Comunicarea de la locul de muncă va ajunge într-un impas, iar maşina dumneavoastră va avea probabil nevoie de o reparaţie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 3, 11, 12, 15, 20, 22, 30
/strong>

Zile nefavorabile: 1, 7, 9, 13,16, 21, 23<


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI