Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Octombrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Mercur aflându-se în Scorpion toată luna, creierul dumneavoastră va funcţiona la parametri maximi, oferindu-vă avantajul unei gândiri rapide şi al unor idei strălucite. Situaţia se va schimba oarecum după ce, pe 21 octombrie, Mercur va intra în mişcare retrogradă, gândurile devenind mai mult introspective. Insă tot răul e spre bine, deoarece această perioadă, care va dura până pe 10 noiembrie, vă încurajează să reflectaţi asupra ultimelor douăsprezece luni, pregătindu-vă pentru noul an solar.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Până pe 6 octombrie, Venus tranzitează Scorpionul, aşa că farmecul dumneavoastră hipnotizant funcţionează la cote înalte. întâlniţi-vă cu cât mai mulţi oameni, de la colegi de serviciu la prieteni şi membri de familie, şi bucuraţi-vă de momentele plăcute petrecute alături de partenerul de viaţă. în partea a doua a lui octombrie, viaţa socială va primi un imbold de la Marte, care intră pe data de 15 în Fecioară, casa a unsprezecea. Pe 31, luaţi legătura cu rudele.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Luna Plină de pe 18 octombrie din Berbec, casa a şasea, va pune un puternic accent pe muncă. Deşi serviciul nu vă va consuma chiar toată energia, veţi cunoaşte sentimentul de împlinire şi de satisfacţie. Schimbarea va continua să fie oarecum regula, iar adaptabilitatea va reprezenta cheia succesului.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Fiţi prudent pe şosea, mai ales în prima săptămână din octombrie, când Luna Nouă de pe data de 5 din Balanţă, casa a douăsprezecea, intră în conflict cu Uranus din Berbec şi cu Pluton din Capricorn. Energia lunară poate aduce o îngrijorare legată de sănătatea unei rude sau a unui animal de companie. Aşteptaţi-vă la anumite neînţelegeri în familie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7, 12,15, 16,19, 23, 25, 26
Zile nefavorabile: 4, 6,11,13,17, 24, 27


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI