Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Septembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Puneţi distracţia pe agenda acestei luni şi faceţi din ea prioritatea numărul unu. Acesta este mesajul Lunii Pline de pe 19 septembrie din Peşti, casa a cincea, care pune accentul şi pe relaţiile romantice ori pe activităţile din timpul liber, inclusiv hobby-uri. Veţi trăi clipe memorabile alături de copii, fiind o perioadă excelentă pentru o vizită împreună cu familia la un muzeu sau pentru participarea la un eveniment sportiv.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prietenii vor ridica noţiunea de distracţie pe noi culmi graţie Lunii Noi de pe 5 septembrie din Fecioară, casa a unsprezecea. Această influenţă care durează patru săptămâni vă oferă multe ocazii de a lega prietenii, de a socializa şi de a vă întâlni cu diverşi oameni. Este o şansă de a vă implica într-un proiect comunitar sau în activitatea unei organizaţii.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Ambiţiile dumneavoastră cresc, încurajându-vă să performaţi la nivel maxim în timp ce Marte tranzitează Leul, casa a zecea, a carierei. Deşi nivelul energetic va fi înalt, e mai bine să nu exageraţi. Dacă vă suprasolicitaţi, rezultatul va fi extenuarea, reducând şansa unor reuşite. Puneţi accentul pe eforturile comune şi pe cooperarea cu cei din jur.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Deoarece între 9 şi 28 septembrie Mercur tranzitează Balanţa, casa a douăsprezecea, pe la mijlocul lunii sunt posibile discuţii tensionate cu un coleg de serviciu sau cu o rudă. Ascultaţi cu atenţie şi găsiţi indicii despre ceea ce nu s-a rostit. La fel ca luna trecută, fiţi atent când conduceţi maşina. Rugaţi mai bine pe cineva să vă ia de acasă dacă mergeţi la diverse evenimente sociale.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 4, 5, 10, 17, 18, 21, 23, 26
Zile nefavorabile: 2,7,9,13,14, 20, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI