Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semne de Aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Postat de Urania Horoscop On 21 - December - 2012

Semne de Aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Horoscop Urania Semne de Aer

Micul înaripat va fi cu siguranţă preferatul copiilor din semnele de Aer.
Horoscop Urania Papagal

Horoscop Urania – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Nevoile principale ale Aerului sunt cunoştinţele, comunicarea, potolirea curiozităţii. De aceea, animalul unui nativ-de Aer trebuie să devină pentru el companion. Aceşti copii culeg cu plăcere informaţii enciclopedice despre protejatul lor, îl observă, fac mici „experimente ştiinţificei însă e dificil să-i motivezi în ceea ce priveşte responsabilitatea pentru necuvântătoare. Puteţi încerca un şiretlic: cuvântul tipărit sau spus la televizor reprezintă pentru Aer o mare autoritate, deci consolidaţi-vă argumentele cu ajutorul lui.
Pentru Gemeni animalul trebuie să fie cât mai puţin pretenţios şi uşor de îngrijit, pentru că micul zăpăcit poate uita, încurca totul şi îşi pierde rapid interesul pentru animal. Cea mai mare parte a responsabilităţii va fi pe umerii dvs., de aceea străduiţi-vă să menţineţi
treaz interesul copilului. Aristocratismul lăuntric şi nevoia de a se înconjura de frumos determină alegerea Balanţelor. Copilul va avea grijă de animal numai dacă îl percepe ca fiind simpatic, îngrijit şi de rasă. Balanţele nu se vor potoli până când colţişorul sau căsuţa animalului nu va căpăta aspectul necesar, aşa că pregătiţi-vă să scoateţi bani din buzunar.

Vărsătorul are nevoie de un animal prietenos, dar nu foarte insistent. Cu timpul, permanenta privire devotată aţintită asupra sa îl va irita pe copil, căruia nu-i plac obligaţiile exagerate. El nu va aprecia un animal de o rasă sau de o culoare obişnuită – e nevoie de unul original. Interesul pentru animal va dispărea de îndată ce acesta va înceta să mai uimească şi să reprezinte sursă de cunoaştere.
în atenţia părinţilor
Gemenii nu se vor dezlipi de colivia papagalului cu talent lingvistic, Balanţa se va consola cu un pisoi pufos, de rasă, sau cu un păun impunător. Vărsătorul vă va ajuta să înmulţiţi fluturi foarte frumoşi sau va avea grijă de o maimuţică pitică.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI