Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semne de Apă – Rac, Scorpion, Peşti

Postat de Urania Horoscop On 21 - December - 2012

Semne de Apă – Rac, Scorpion, Peşti

Horoscop Urania Semne de Apă

Un nativ al Apei se va ataşa în mod sigur de un peştişor. Cine ştie? Poate că în acvariu e chiar Peştişorul de Aur!
Horoscop Urania Pesti

Horoscop Urania – Rac, Scorpion, Peşti

Legătura emoţională reprezintă pentru Apă canalul principal al înţelegerii reciproce. Reprezentanţii acestui element încearcă să privească în profunzime. Insă uneori este foarte greu să înţelegi ce vor ei de fapt de la contactul cu animalul: să-l salveze şi să aibă grijă de el sau să înţeleagă cum este construit.
Racilor le place să ofere grijă totală. Ei sunt capabili să se împrietenească practic cu orice vietate care nu-i sperie sau nu-i dezgustă. Ce-i drept, ataşamentul puternic de animal poate deveni o problemă serioasă în cazul morţii acestuia. De aceea, atunci când alegeţi un animal de companie, acordaţi atenţie duratei vieţii acestuia.
Ignorând reprezentările generale despre frumuseţea animalelor, Scorpionul preferă exemplarele puternice, cu voinţă, inteligente şi neobişnuite. Ii place să facă impresie cu originalitatea preferinţelor sale, cu talentul de a primi în viaţa sa animale cu aspect înfricoşător. Scorpionul îi observă cu interes pe favoriţii care dau senzaţia de răceală şi indiferenţă. Acest lucru îl ajută să se înţeleagă şi să-şi depăşească temerile lăuntrice. Inima bună le permite Peştilor să iubească aproape orice animal, mai cu

seamă dacă acesta are nevoie de grijă şi de ajutor. în plus, sensibilitatea lor sufletească rezonează instantaneu la culoarea şi la melodicitatea din glasul animalului lor.
In atenţia părinţilor
Racului ar fi indicat să i se cumpere un animal care reacţionează cu calm la grija exagerată, de exemplu o broască ţestoasă sau un iepure. Scorpionul urmăreşte cu interes reptilele, artropodele. Peştii vor fi fericiţi să aibă grijă de un baset cu ochi melancolici sau îşi vor completa periodic cu plăcere acvariul cu ciclide viu colorate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI