Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semne de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Postat de Urania Horoscop On 21 - December - 2012

Semne de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Horoscop Urania Semne de Foc

Copiii guvernaţi de Pământ sunt foarte grijulii, aşa că micii lor prieteni sunt pe mâini bune.
Horoscop Urania Ponei

Horoscop Urania – Berbec, Leu, Săgetător

Focului îi place saă actioneze să-şi manifeste în fel şi chip energia şi dinamismul. El poate şi încălzi, dar poate şi arde cu impulsivitatea sa. De aceea, animalele pasive, lente şi cu sânge rece, fără „scânteie“, nu le pot atrage atenţia pentru multă vreme. înflăcărarea cu care îşi exprimă sentimentele, îmbrăţişările „înfocate”, caracteristice copiilor de Foc, pot reprezenta un pericol pentru animăluţele mai fragile.
ului trebuie să i se acorde neapărat dreptul de a-şi alege companionul: tipul, rasa sau culoarea. Animalele delicate şi pufoase probabil că nu vor face casă bună cu ei. Pentru micul neastâmpărat este importantă posibilitatea de a alerga, de a se fugări cu noul prieten. Nerăbdarea
necesită îngrijiri laborioase şi e de preferat unul care se mulţumeşte cu îngrijiri zilnice simple.
Pentru Leu este important să să se poată lăuda cu prietenul său, să fie admirat de ceilalţi copii. Pentru el este potrivit un animal nobil sau care ştie să-şi demonstreze devotamentul. Copilul va avea o atitudine responsabilă faţă de îngrijirea animalului, îl va scoate la plimbare, se va împrieteni cu adevărat cu el.

Micul Săgetător respectă în mod deosebit dimensiunile impunătoare şi pedigriul. Firea blândă şi veselă a animalului este garanţia unei strânse prietenii. Puneţi-i neapărat copilului la dispoziţie informaţii detaliate despre animalul preferat.
In atenţia părinţilor
Berbecilor li s-ar potrivi un căţel jucăuş, care se bucură de viaţă, de exemplu, un labrador. Leii găsesc mai uşor un limbaj comun cu pisicile, în special cu cele din rasa Mâine Coon. Săgetătorii ar fi fericiţi de achiziţia unui ponei, dar condiţiile noastre permit cel mult un câine de talie mare, de exemplu, un dog.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI