Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semnele de Aer

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2012

SEMENEL DE AER – Gemeni , Balanta , Varsator

V-aţi născut în Gemeni

Profilul amoros
Pline de viaţă şi versatile, nativele din Gemeni nu visează orice bărbaţi, ci doar pe cei inteligenţi şi cu înclinaţii intelectuale, care cu siguranţă nu se vor plictisi în compania lor spirituală şi plină de şarm. Pentru dumneavoastră, nimic nu e mai excitant decât un partener care vă face să ardeţi şi vă uimeşte cu fineţea observaţiilor. Cum sunteţi însă veşnic nehotărâtă şi vă răzgândiţi uşor, o să vă fie de multe ori greu să vă decideţi, în eventualitatea unei relaţii amoroase. Preferaţi o legătură în care să vi se acorde multă libertate şi partenerul trebuie să înţeleagă din start acest lucru şi să accepte compromisul.
Unde-I veţi găsi
Aveţi o curiozitate neostoită de a cunoaşte oameni culţi şi rafinaţi, care vă fascinează, l-aţi putea găsi într-un cerc literar, ori la o lansare de carte: pot fi ei înşişi autorii lucrării! La petreceri, acest gen de bărbat este ca un fluture care zboară de la un grup la altul, întreţinând conversaţii rafinate, pline de spirit. Puteţi găsi partenerul perfect hălăduind prin biblioteci sau librării, ori, dacă sunteţi pasionată de limbi străine, la un curs de acest gen.

V-aţi născut în BALANŢĂ

Profilul amoros
Aparţineţi prin naştere unui semn de Aer îndrăgostit de flirt, de aceea sunteţi o romantică iremediabilă, care iubeşte pur şi simplu… dragostea! Căutaţi pe cineva care să vă împărtăşească preferinţele artistice şi lucrurile frumoase din viaţă. Şi, mai ales, dacă erotismul său s-ar revela la maximum într-un cadru luxos, voluptuos, sau cel puţin dacă asta şi-ar dori. Ar fi foarte bine dacă aţi găsi un bărbat adevărat, sobru şi sever, căruia să nu-i fie teamă să „poarte pantalonii” în relaţia care vă leagă şi să ţină strâns în mană frâiele unei eventuale căsnicii. Nu vă fie teamă, un asemenea om va fi un soţ excelent şi va şti să fie un tată iubitor.
Unde-I veţi găsi
Sunteţi atrasă de oameni cu talente artistice, dar trebuie să ştiţi că de multe ori aceştia au tendinţa să fie cu capul în nori, fără să aibă habar de latura financiară, materialistă a vieţii. Vă puteţi întâlni ursitul într-o galerie de artă, într-un muzeu, sau contemplând lumea, de la o masă a unei cafenele boeme. Muzica poate fi de asemenea cuvântul cheie al relaţiei dvs, deci nu ocoliţi spectacolele de operă şi nici măcar concertele rock, care pot constitui locul de debut al unei legături promiţătoare. Şi mai ales de viitor.

V-aţi născut în VĂRSĂTOR

Profilul amoros
Plină de neprevăzut şi cu o mentalitate foarte liberală asupra lumii, vă trebuie un partener care să aibă aceeaşi abordare deschisă, să se implice la fel de mult în problemele sociale. în adâncul sufletului, aţi rămas o autentică hippie şi credeţi în relaţiile deschise, de aceea manifestaţi o abordare cu totul lipsită de convenţii asupra vieţii dvs amoroase. Imprevizibilitatea este cuvântul care vă caracterizează profilul erotic şi adoraţi dezinvoltura, provocarea, flirtul interzis. însă multe relaţii se pot termina brusc, se pot sparge ca nişte baloane de săpun – şi ce dacă, nu vă simţiţi deloc vinovată. Sunteţi mereu gata pentru o nouă experienţă, probabil foarte diferită de cea precedentă.
Unde-I veţi găsi
Ca orice rebelă care se respectă, n-ar fi exclus să vă întâlniţi jumătate la un marş de protest, la o întrunire a ecologiştilor, la un congres de partid – pe multe Vărsătoare le pasionează politica, de altfel. în acelaşi timp, sunteţi îndrăgostită de tehnologia modernă şi Internetul ar fi un potenţial punct de plecare pentru o relaţie plină de farmec cu un misterios necunoscut, de care încet-încet vă simţiţi atrasă, chiar dacă nu ştiţi cum arată…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI