Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semnele de Apa

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2012

SEMENEL DE APA – Rac , Scorpion , Pesti

V-aţi născut în Rac

Profilul amoros
Dacă sunteţi, ca orice nativă Rac ce se respectă, plină de înţelegere şi aveţi o inimă caldă, visaţi desigur la o poveste de dragoste ca-n filme, cu flori, şampanie şi luminări parfumate, cu jurăminte de amor şi priviri înflăcărate. Sunteţi o persoană care-şi schimbă repede starea sufletească, trecând de la o extremă la alta, deci aveţi nevoie de un partener stabil, un om capabil să se poată adapta „mofturilor” dvs şi să vă asigure siguranţa şi stabilitatea. Pentru că nu detestaţi nimic mai mult decât libertinajul fără limite, deşi asta nu înseamnă că nu sunteţi capabilă de o senzualitate excepţională – condiţia e să aveţi încredere în partener şi să-l respectaţi.
Unde-I veţi găsi
Deoarece aparţineţi unui semn atât de sentimental, aveţi şi un puternic instinct matern şi de aceea căutaţi adesea un tată ideal în orice potenţial partener. Vă simţiţi atrasă de valurile înspumate ale mării, care vă sugerează o atmosferă romantică, şi este foarte posibil să găsiţi pe cineva pasionat de sporturile acvatice. Totuşi, cum Racul nu e cel mai sociabil dintre semne, este foarte posibil să vă întâlniţi partenerul la o reuniune familiala mai curînd, decât într-un bar sau într-un club.

V-aţi născut în SCORPION

Profilul amoros
Deşi la suprafaţă puteţi părea rece şi chiar „scorţoasă”, cine are răbdare să vă cunoască va descoperi un vulcan de sentimente şi emoţii, gata să erupă.
Plăcerea e o sursă inepuizabilă de descoperire, de reîntinerire, de mistere chiar. Totuşi, din pricina exigenţei, a intensităţii şi originalităţii sentimentelor pe care le nutriţi, sunteţi genul de femeie care mai curînd ar sta să aştepte ani de zile bărbatul ideal decât să se arunce în braţele primului venit. Aveţi nevoie de cineva căruia să nu-i fie teamă să iubească pătimaş şi care, în acelaşi timp, să nu vă stârnească gelozia. îi veţi da în schimb disponibilitate şi o imaginaţie care frizează excepţionalul în materie de erotism.
Unde-I veţi găsi
Aveţi tendinţa naturală de a fugi de mulţimile gălăgioase, pentru a vă refugia în locuri liniştite, unde să puteţi sta doar cu partenerul dvs, sorbindu-vă din priviri. îl puteţi întâlni pe când staţi vara, pe plaja pustie, privind pescăruşii plutind peste valuri şi soarele la apus, plonjând în mare, sau în separeul întunecos al unui club de noapte. Atenţie însă! E posibil ca cel care vi s-ar potrivi mai bine să fie tocmai bărbatul pe care aţi ajutat-o pe prietena cea mai bună să-l cucerească… care pot constitui locul de debut al unei legături promiţătoare. Şi mai ales de viitor.

V-aţi născut în PEŞTI

Profilul amoros
Dacă sunteţi o nativă din zodia Peştilor, poetică şi visătoare, preferaţi adesea să vă retrageţi într-o lume a fanteziei decât să rămâneţi în lumea reală, care vi se pare ostilă şi neatrăgătoare. Ar fi totuşi bine să ştiţi că Făt-Frumosul pe care-l visaţi poate noapte de noapte există undeva, chiar şi în această realitate crudă, şi aşteaptă doar să-i daţi un semn… Şi veţi avea ce să-i oferiţi, pentru că dulceaţa, subtilitatea, rafinamentul, sentimentele intense vă ajută să evadaţi în doi din realitatea banalului cotidian. Cu dumneavoastră, nu va avea parte doar de plăcere, ci şi de magie, pe care o aduceţi în relaţie ca pe cel mai firesc lucru.
Unde-I veţi găsi
O relaţie romantică, aşa cum vă doriţi, trebuie să aibă neapărat legătură cu apa, elementul dvs primordial. Indiferent că vă veţi cunoaşte partenerul la o piscină, pe când vizitaţi un acvariu sau pe malul mării, ori într-o expediţie montană, pe valea unui râu, fiţi sigure că va fi o relaţie de durată. Şi mai e ceva: muzica. Un concert de muzică clasică, poate doar o vioară auzită în treacăt de la o fereastră, susurul unui izvor pot fi tot atâtea semne că iubirea la care visaţi nu e departe…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI