Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semnele de Foc

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2012

SEMENEL DE FOC – Berbec , Leu , Sagetator

V-aţi născut în Berbec

Sunteţi o fire exuberantă, plină de vioiciune şi spontaneitate şi căutaţi un iubit care să poată depăşi oricare provocare şi să ţină pasul cu dvs. Cei slabi de înger nici să nu îndrăznească să gândească la inima dvs! Aveţi un entuziasm debordant şi o energie nestăvilită, practic nu cunoaşteţi nevoia de odihnă şi partenerul dvs trebuie să fie un „maratonist sentimental” pentru a vă putea face faţă. Asta pentru că erotismul dumneavoastră e imaginativ, însă trebuie să fiţi mereu dominantă şi de aceea provocaţi, pentru ca alesul să ţină pasul şi să demonstreze permanent că vă merită.
Unde-l veţi găsi
Cel mai probabil vă veţi găsi jumătatea cu prilejul unui eveniment monden desfăşurat in aer liber, fie la o petrecere în stil american, fie la un concert rock sau la un concurs automobilistic. Aveţi tendinţa să alegeţi bărbaţi care ştiu ce vor, care au calităţi de lider şi ştiu să se Impună, nu din cei ce se ascund prin tufişuri, prin urmare la o petrecere ei vor fi aceia care vă vor aborda. Dacă vă place, fiţi sigură că o să vă dea de înţeles asta, fiindcă atrageţi oamenii care ştiu să pună punctul pe i.

V-aţi născut in LEU

Profilul Amoros
Ca o adevărată Leoaică, sunteţi foarte mândră şi încrezătoare în sine şi nu vă plac jumătăţile de măsură. Aveţi nevoie de un partener care să vă admire pentru calităţile dvs, pentru generozitatea şi puterea de care daţi dovadă şi să vă încurajeze necondiţionat. Vă place să dominaţi, şi aveţi nevoie ca ego-ul să vă fie flatat în permanenţă, deşi ştiţi şi să fiţi generoasă şi să aveţi grijă să oferiţi mult în schimbul adoraţiei pe care o aşteptaţi. Nu-i va fi uşor unui bărbat să vă aibă alături şi va rezista doar cel care va accepta să-şi calce pe orgoliul masculin şi să vi se supună necondiţionat, conştient că meritaţi totul.
Unde-I veţi găsi
Vă plac bărbaţii plini de putere şi de mândrie, autoritari, dar pe de altă parte ştiţi că puteţi îmblânzi şi pe cel mai orgolios şi mai egocentric mascul. De obicei, partenerul căutat este un om important, înconjurat de o mulţime de adoratori. Teatrul este un loc potrivit pentru a-i găsi – poate fi unul dintre actorii de pe scenă, după care suspină tinerele visând la Feţi-Frumoşi. Ori veţi simţi o atracţie magnetică pentru bărbaţii cărora le place riscul – cazinourile pot fi aşadar un excelent teren de vânătoare pentru Leoaice…

V-aţi născut în SĂGETĂTOR

Profilul Amoros
Cu o abordare extravagantă a vieţii, sunteţi mereu în căutarea aventurii.
Atunci când sunteţi îndrăgostită, aveţi nevoie de permanente provocări, fiindcă există riscul să vă plictisiţi foarte repede – nici nu staţi de vorbă cu bărbaţii monotoni sau cu cei care-şi fac griji pentru ziua de mâine – aveţi nevoie de un optimist cu inimă mare, care ştie să trăiască azi! în plus, pentru dumneavoastră dorinţa sexuală este cel mai natural lucru din lume: nu se discută, se satisface. Iar el trebuie să fie la fel de lipsit de complexe precum o nativă Săgetător, să funcţioneze din dorinţă, entuziasm, plăcere pură, nu pe baza unei strategii erotice sofisticate.
Unde-I veţi găsi
Vă plac oamenii cu o viziune largă şi clară asupra vieţii, bărbaţi cu experienţă, deşi e firesc să fiţi atrasă de cei care călătoresc mult sau vin de departe… Aeroporturile şi gările v-ar putea oferi surpriza descoperirii unei poveşti de dragoste de neuitat, căci tot ce ţine de călătorii îi pasionează pe Săgetători. De asemenea, interesul manifestat faţă de spiritualitate şi religie v-ar putea face să vă descoperiţi alesul pe când vizitaţi o biserică, un templu sau orice alt loc cu implicaţii sacre.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI