Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Semnele de Pamant

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2012

SEMENEL DE PAMANT – Taur , Fecioara , Capricorn

V-aţi născut în Taur

Profilul amoros
Guvernate de Venus, planeta iubirii, nu vreţi altceva decât să vă dedaţi plăcerilor senzuale şi lumeşti. Ca native ale unui semn de Pământ, ştiţi să vă trăiţi viaţa şi aveţi nevoie de un partener pe măsură, cineva cu care să exploraţi latura epicureeană a existenţei. Prietenul care vă atrage este genul de om care nu-şi face griji pentru nimic în lume, care ia viaţa aşa cum este ea şi încearcă să o guste din plin, la propriu şi la figurat. Totuşi, de multe ori relaţia este ameninţată de rutină, în condiţiile în care partenerul tinde să devină dependent de televizor şi nu vă mai acordă atenţia cuvenită. Şi trebuie să ofere atât cât primeşte. Poate că ar fi mai bine să încercaţi o abordare mai aventuroasă, pe viitor?
Unde-I veţi găsi
Vă plac bărbaţii care apreciază tot ce este gustos şi plăcut simţurilor. N-ar fi exclus să vă găsiţi jumătatea fie la o expoziţie culinară, fie la o degustare de vinuri fine, pentru că şi el, asemenea nativei Taur, trebuie să ştie să savureze ambianţa, senzaţiile, gustul, tot ce înseamnă plăcere olfactivă şi gustativă. De asemenea, aţi putea să vă întâlniţi alesul în incinta unei bănci – dacă sunteţi norocoasă, ar putea fi chiar bancherul dvs!

V-aţi născut în FECIOARĂ

Profilul amoros
Aveţi o înclinaţie spre perfecţionism. Loialitatea este importantă pentru dvs, dar în acelaşi timp aveţi nevoie şi de un partener care să vă stimuleze intelectual. Atenţia pe care o acordaţi detaliilor vă poate face să observaţi cele mai mici imperfecţiuni şi poate că veţi face pereche potrivită cu un bărbat care are nevoie de ordine în viaţă – modelul „savantului distrat” ar fi ideal în ceea ce vă priveşte. Dumneavoastră nu agreaţi vulgaritatea, neglijenţa faţă de sine şi faţă de alţii, aventura de o zi sau de o vară, de aceea bărbatul care vă cucereşte va putea fi mândru de „prada” sa. Dacă aveţi încredere în el, fiecare gest al Fecioarei va fi pline de senzualitate discretă.
Unde-I veţi găsi
Cum sunteţi atât de preocupată de sănătate şi forma dvs fizică, vă puteţi găsi jumătatea fie la sala de gimnastică, fie la jogging, fie la înot sau chiar în sala de aşteptare a medicului de familie. Veţi avea multe de discutat cu el şi dacă îl întâlni în magazinul de produse naturiste sau ecologice, fiindcă este un mare iubitor al naturii, ca şi dvs. N-ar fi exclus, de asemenea, să vă cunoaşteţi într-un restaurant vegetarian sau cu specific exotic. Oricum, dieta sănătoasă poate fi un bun subiect de conversaţie pentru o primă întâlnire.

V-aţi născut în CAPRICORN

Profilul amoros
Sunteţi recunoscută pentru siguranţa dvs, pentru abordarea realistă a vieţii. Bărbatul ideal trebuie să fie unul cu picioarele bine înfipte în pământ, nu un visător, şi în primul rând să vă asigure stabilitatea financiară. Aveţi tendinţa de a fi rigidă şi de a lua viaţa prea în serios, deci n-ar fi rău să căutaţi pe cineva cu un simţ deosebit al umorului, alături de care să nu riscaţi să vă plictisiţi vreodată. Şi despre care să fiţi sigură că nu vă va trăda. Erotismul dumneavoastră se poate dovedi surprinzător şi vi-l asumaţi, cu condiţia ca totul să rămână între voi doi. Atentă la plăcerile celuilalt, vă simţiţi foarte bine dacă aveţi iniţiativa în cuplu.
Unde-I veţi găsi
Ambiţioasă peste măsură, aveţi nevoie de cineva care să vă împărtăşească scopurile şi planurile grandioase. Este foarte posibil să vă găsiţi un partener pe cinste chiar la birou şi n-ar fi exclus ca însuşi şeful să se simtă atras de calităţile dvs. ! Oricum, un coleg, un colaborator sau chiar o persoană care se ocupă de formarea profesională a unei native Capricorn ar putea fi şi persoana ideală pentru ea – o poate învăţa multe şi are experienţa necesară.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI