Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Berbec

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Berbec – Aventurierii

Cine e el?
La origine, un savant timid, dr. Bruce Banner; după ce a fost iradiat însă, de câte ori se enervează, hainele i se sfâşie de la sine şi devine de trei ori mai mare, transformându-se într-un uriaş verde, capabil să mişte din loc 100 de tone şi să-şi facă praf duşmanii cu un singur pumn. Un adevărat Berbec!

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
E adevărat, puţine sunt momentele în care vă simţiţi epuizaţi. Mare noroc! Pentru că, în fapt, a deborda de energie şi a fi născut în zodia Berbecului sunt expresii
Aproape sinonime pentru Berbec. Numai că există două situaţii care vă diminuează forţa de Berbec.

• Prea multă acţiune:

La serviciu sunteţi ca un buldozer şi la fel şi acasă. Nimic nu e de ajuns pentru dvs., iar această exigenţă exagerată ar putea fi cauza migrenelor de care unii dintre Berbeci suferă din când în când.

• Prea puţină acţiune:
Dacă nu întâmpinaţi provocări la tot pasul, dacă apare rutina şi începe să vă domine, pradă propriilor gânduri care se succed rapid puteţi fi victime ale depresiei.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Marte, planeta care vă guvernează semnul, a primit acest nume după zeul războiului din mitologia romană şi nu mai e nevoie să repetăm că dispuneţi de energii psihice şi morale demne de un luptător de elită. De asemenea, şi de o dragoste de viaţă la fel de mare precum cea manifestată de copii. Nu pierdeţi din vedere aceste calităţi, vă pot ajuta să vă fie mai bine. Iată cum:
Important: ca să evitaţi nervozitatea, nu puneţi la suflet ce vă deranjează pe moment.
De evitat pentru Berbec: conversaţiile cu persoane pesimiste.
Indispensabil pentru Berbec: Pentru a avea relaţii mai bune cu cei din jur, moderaţi-vă remarcile. Atitudinea dvs. de buldozer ar putea timora unele persoane. De asemenea, fixaţi-vă obiective numai pe termen scurt, pentru că Berbecului îi lipseşte adesea perseverenţa: vă lăsaţi cuceriţi de o idee, apoi brusc entuziasmul se stinge. Dacă, de exemplu, vreţi să învăţaţi o limbă străină, ar fi bine să vă înscrieţi la un modul de cursuri şi conversaţie, nu să încercaţi să vă însuşiţi regulile şi vocabularul de unul singur.

Super Berbec

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI