Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Gemeni

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Gemeni – Idealistii

Agentul secret 007
Este un exemplu perfect de nativ Gemeni. Poate şi din cauză că scriitorul care l-a creat, lan Fleming, era născut în aceeaşi zodie? În orice caz, James Bond are de la Gemeni obişnuinţa de a trăi o viaţă dublă, dorinţa de a fi permanent în mişcare, umorul, spiritul hoinar. Plus că scapă mereu din cele mai cumplite încurcături!

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE

„Bateriile dvs. energetice” sunt rareori descărcate complet, dar cum sunteţi în permanentă agitaţie le puteţi consuma complet, până într-acolo încât să
Ajungeţi în situaţia de a nu vă mai putea ridica. Două situaţii mai pot avea acest efect asupra dvs.:
• Nervozitatea: nu sunteţi niciodată liniştiţi, aveţi mereu două sau trei activităţi de făcut în acelaşi timp şi nu ştiţi să vă opriţi,ceea ce vă poate duce la epuizare nervoasă. • Plictiseala: în lipsa unei motivaţii externe, vă decompensaţi şi începeţi să aveţi gânduri sinistre care vă doboară rapid.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Mercur, planeta care vă guvernează semnul, este zeul inteligenţei, al curiozităţii şi vă insuflă un interes permanent pentru lume, pentru oameni, şi o capacitate inegalabilă de a înţelege aspectele cele mai subtile ale situaţiilor. Apoi, ca un copil răsfăţat, treceţi prin faza în care nimic nu mai prezintă interes, lată ce e de făcut pentru a ieşi din această indiferenţă:
Important: Nu vă mai apucaţi de o mie de lucruri în acelaşi timp, chiar dacă vă imaginaţi că aveţi timp să le faceţi. E fals!
De evitat pentru Gemeni: întâlnirile unde nu se petrece nimic interesant sau care vă plictisesc.
Indispensabil pentru Gemeni: trebuie să vă disciplinaţi, chiar şi în situaţii banale, cum ar fi să vă siliţi să terminaţi o carte înainte de a începe o alta. Pentru mentalul dvs., e o atitudine mai constructivă. Implicarea în mai multe direcţii nu duce la nimic, iar cei din jur îşi pot crea despre dvs. imaginea unei fiinţe superficiale. Şi stăpânirea emoţiilor v-ar fi de un real folos, de vreme ce vă entuziasmaţi rapid ca apoi să vă pierdeţi orice urmă de interes. Gândiţi-vă bine înainte dea trece la acţiune…

Super Gemeni

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI