Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Scorpion

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Scorpion – Vizionariii

Morticia Addams,
Vrăjitoarea, are o relaţie pasională cu soţul ei, Gomez. Mamă a doi copii, îi înconjoară cu o dragoste fără cusur. Pentru a-i educa, nu ezită să recreeze istoria de dragul lor, ca un Scorpion autentic.

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
Când vă lipseşte energia, nu doar că nu mai vreţi nimic de la lume şi de la viaţă, ci starea dvs. de spirit devine contagioasă. Subtilă şi puternică în acelaşi timp, energia Scorpionului o absoarbe pe a celor din jur în momentele în care nativul e de- busolat. Şi sunt două situaţii majore când se poate produce acest lucru:
Prea multă implicare: sunteţi pasionali, câteodată chiar exagerat de pasonali. Când ceva vă reţineţi interesul vă implicaţi total şi câteodată organismul nu dispune de rezstenţa necesară.
Plictiseala: dacă nimic nu vă motiveză energia dvs se autoconsuma şi vă simţiţi secaţi

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Pluton, astru care guvernează Scorc onul şi stăpânul tărâmului morţilor în
Mitologia romană, e asociat în acelaşi timp cu renaşterea. Dotat cu mai multă energie decât celelalte planete ale zodiacului, Pluton acţionează din umbră, dar influenţa sa este puternică. Punctul dvs. slab îl
Constituie starea de spirit oscilantă, ceea ce vă predispune la stări pasagere depresive. Când se întâmpla asta, există câteva trucuri pentru a le depăşi:
• Important: încercaţi să practicaţi un sport extrem, care vă va mobiliza muşchii şi va creşte adrenalina.
•De evitat pentru Scorpion: persoanele autoritare, lupii moralişti, toţi cei care se cred îndreptăţiţi să vă dea lecţii.
•Indispensabil pentru Scorpion: pentru a renaşte din propria „cenuşă”, implicaţi-vă în ce vă pasionează, pentru că pasiunile abundă în vieţile dvs.! Aveţi suflete de artişti, iubiţi muzica, teatrul, filmul, toate formele de creaţie, şi în aceste domenii puteţi străluci. În plus, ego-ul dvs. va fi satisfăcut – adoraţi să fiţi subiectul admiraţiei altora.

Super Scorpion

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI