Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur 30-5 Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - December - 2012

Urania Horoscop Taur – Pasul Fortunei Taur

Horoscop Urania Taur 30-5 Ianuarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 30-5 Ianuarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Ianuarie 2013. Pasul Fortunei Taur 30-5 Ianuarie 2013

Horoscop Urania Taur – Pasul Fortunei Taur

Pentru cei care său născut în zodiac Taurului este de aşteptat ca prezenţa planetei să aducă schimbări într-un plan profesional sau într-un plan personal cu vocaţie publică pot să fie operată o serie de modificări de stătut şi brusc pe nepregătite cei care s-au născut în această zodie să se trezească într-o postură care le este oarecum străină. Să trăiască momente noi, momente poate de stress, de surpriză. Nu întotdeauna plăcut să fie luaţi pe sus de evenimente.Pe de altă parata acumularea de vibraţii din casa a9a de pe semnul capricornului poate să le dea aceloraşi native o anume lentoare, oboseala, detaşare indiferenta sau încăpăţânare într-un proiect de o asemenea natură încât nici o altă oferta ori cât ar fi de bună, de viabilă sau în direcţia destinului, să nu fie sesizată, să nu fie acceptat şi implicit să nu i-se dea curs. Mecanismul de gândire este ocupat de o serie de activităţi care pe deoparte ţin de domeniul practice, pe de altă parte ţin de domeniul cvasi–pedagogic. Mai pun pun mâna pe carte şi mă învăţa, mai repeta ajung la zi cu o serie de date şi fapte care ţin de pregătirea profesională sau de performanţă pe care şi-o doresc să o atingă într-un nivel socio-profesional.
Învăţa mai mult mai bine îşi rafinează mijloacele de expresie şi de cunoaştere. Nu este momentul acumulării de noţiuni legate de limbile străine, dar s-ar putea ca ei să se îndrepte către alte domenii pe care nu le-au precizat până acum. Cum ar fi: textele de lege jurisprudenţa în general şi o serie de detalii care ţin de precizie, istorie, economie, matematică, lucruri măsurabile şi cuantificabile. Care să le dea certitudine în orice clipă când vorbesc, rostesc, afirma sau decid ceva în baza unor date pe care ei le invocă cu care operează sau unui întreg sistem de noţiuni care în felul acesta fiind adus la zi le este de mare folos. Sigur că sunt personale care care s-au născut în zodia Taur care au oroare de carte sau care numai de carte nu au chef acum în aceste momente de sărbătoare sau care datorită unui prag de oboseală şi de uzură fizică şi psihică numai au abilităţile necesare să acumuleze să înveţe sau să reproducă corect. De aceea chiar şi obligativitatea de a învăţa ceva începe să devină un chin şi o corvoadă. Nu este exclus unele persoane să fie obligate să treacă un test de performanţă, de abilitate, de cunoaştere sau de responsabilitate, ori să treacă nişte probe în care să le fie măsurate nişte capacităţi şi talente personale nişte abilităţi de a conduce şi de a lua decizii şi de a i-se face unui profil psihologic în vedere unei numiri a unei desemnări sau încredinţării unei funcţii. Poate că de aceea spuneam adineauri, unii vor învăţa ceva sau se vor apuca de învăţa cu mai mult ori mai puţin spor chiar împotriva voinţe.
Alteori nu este exclus ca o serie de persoane să nu dorească pur şi simplu cu ostilitate să mai ajungă la zi să fie în formă din punct de vedere profesional. Zicând ei chiar dacă vor să mă pun în funcţia asta şi dacă tot le place de mine : să mă ia aşa cum sunt, altul mama numai face. Este o atitudine intula de subliniat păguboasa, iar aceasta suficientă va fii cum plătit de o serie de persoane, care vor regreta că nu au învăţat la tinereţe ce trebuie , că nu au acumulat la maturitate ce trebuia, că nu au ajuns acum într-un moment esenţial, crucial al vieţii lor. La acel nivel de performanţă profesională care să nu-I mai pună în situaţii jenante penibile sau care să le bage frica-n oase pe ideea ce mă fac dacă nu trecut testul, ce mă fac dacă ajung de râsul comisiei.

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur!

.
Taguri:Horoscop Urania Taur,Previziuni Urania,Taur Urania,Horoscop Taur,Horoscop Urania Taur,Pasul Fortunei Taur

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI