Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur 6-12 Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2013

Urania Horoscop Taur – Pasul Fortunei Taur

Horoscop Urania Taur 6-12 Ianuarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 6-12 Ianuarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2013. Pasul Fortunei Taur 6-12 Ianuarie 2013

Horoscop Urania Taur – Pasul Fortunei Taur

Pentru cei care s-au născut in zodia Taurului acumularea de planete chiar destul de multe de exemplu: intre 10 si 11 ianuarie vor fi numai putin de 5 posturi astrale in Capricorn. Reprezintă un indemn către evoluţie, învăţătura, hotărâre interioara, determinare, eliberare de gânduri false sau de dubii , de lucrurile

amestecate la nivelul crezului, dorinţei si conştiinţe, o limpezire si o cristalizare si poate o învigorare prin adoptarea unei conduite înţelepte si protective.
Pe de alta parte pe seara in seara zilei de 11 ianuarie luna noua tot in Capricorn le da celor născuţi in zodia Taurului sa îşi schimbe într-o anume ipostaza, într-o anume chestiunie perspectiva. Aceasta modificare de optica le da lor posibilitatea sa cântărească un eveniment, sa judece mai bine nişte oameni, sa înţelegea mai exact ori sa se apropie mult mai bine de esenţa evenimentelor cărora sa le dea semnificaţia, greutatea si concluzia necesara. Pentru forul lor interior aceasta săptămâna este una buna si chiar daca nu este vorba de acel tip de învăţătura despre care se spune ca se desfăşoară cu burta pe carte adică acumulare de cunoştinţe, repetiţie, note, fise si verificări. Totuşi se poate spune ca acest tip de învăţare tine mai mult de o lecţie de viaţă. Învaţă din fapte din evenimente, ale lor sau ale oamenilor ori, printr-un complex întreg de împrejurări încep sa extragă nişte concluzii le sunt utile si acum pe termen scurt pentru aceste săptămânii si ulterior de-a lungul existentei.
Zile de 6 si 7 ianuarie nu sunt tocmai confortabile ii aduc pe cei născuţi in acest semn de pământ in fata unor gesturi lipsite de caracter. Iau contact cu persoane care ii bârfesc, ii comentează, dar asta poate sa spunem este lucrul cel mai uşor de suportat si poate chiar de înţeles si de iertat, dar este vorba de trădare, de jocuri mari, de dedublări importante sau de situaţii în care imposturi este atât de mare încât aceşti nativi numai pot să rămână acolo în vecinătatea oamenilor sau în contextul evenimentelor.
Într-o altă ordine de idei tot pe 6 şi 7 ianuarie sunt posibile şi o serie de reproşuri, crize de gelozie sau tot felul de reacţii destul de vizibile şi sonore în relaţiile dintre soţi. S-ar putea ca şi ei să primescă nişte reproşuri. Întreaga săptămână îi pune pe aceasta în continuare într-o ipostază care nu se rezolvă chiar aşa de uşor este legată de o rezolvare ce presupune cariera, demnitatea, rang. Acolo e bătălie multa efort, insistenta şi puţin anticipez pentru săptămâna viitoare pe 12-13-14 ianuarie se vor produce o serie de mici evenimente. Ar trebui să fie pregătiţi pentru acele evenimente asupra lor vom reveni evident şi săptămâna viitoare cu detalii în plus totuşi anticipez această ipostază în ideea în care îi pregătesc sufleteşte prin aceasta anticipare astrală să nu se ambaleze prea tare să nu se entuziasmeze să nu-şi facă prea multe visuri. Mai ales că sunt destul de multe planetele care şed într-o cvadratura ce nu poate să permită colaborare pe termen lung cu o serie de persoane.

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur!

.
Taguri:Horoscop Urania Taur,Previziuni Urania,Taur Urania,Horoscop Taur,Horoscop Urania Taur,Pasul Fortunei Taur

1 Comentriu to “Taur 6-12 Ianuarie 2013”

  1. Ana Trusca says:

    LA MUUULTI ANI!!!!!
    SA FIM SANATOSI, CA RESTUL ….NU MAI CONTEAZA!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI