Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / August 2013

Horoscop Lunar Taur August 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: în săptămânile de după Luna Nouă de pe 6 din Leu, casa a patra, veţi dori să staţi mai mult acasă. Mercur aflându-se între 8 şi 23 în aceeaşi zodie, este o perioadă favorabilă organizării documentelor, curăţeniei şi proiectelor de renovare a casei. Săriţi însă peste ziua de 17, când va fi dificil să aruncaţi anumite lucruri. Luaţi în considerare organizarea unei reuniuni cu prietenii, familia ori ambele variante.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Idilele, timpul petrecut alături de copii şi socializarea continuă să reprezinte punctele forte ale acestei luni. Explicaţia este avansarea lui Venus până pe 16 prin zodia Fecioarei, casa a cincea, Mercur aflându-se în acelaşi sector începând din 24 august. Dacă sunteţi părinte, copiii dumneavoastră vor avea nevoie de un sfat sau de ajutor la temele pentru acasă. Pe 30, cineva vă dă o veste bună, dar în jurul datei de 25 nu luaţi de bun tot ce auziţi.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Casa a zecea este aspectată de Luna Plină. De data asta, energia lunară este mai bună, aşa că exploataţi la maximum cele două săptămâni de după data de 21. Asiguraţi-vă că sunteţi văzut şi auzit, împrieteniţi-vă cu factorii de decizie şi cu colegii de serviciu şi aranjaţi o întâlnire după program.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Deşi munca vă va aduce satisfacţii graţie tranzitului lui Venus prin Balanţă începând cu data de 16 august, sunt totuşi posibile câteva zile dificile din cauza conflictului dintre guvernatorul zodiei dumneavoastră şi mai multe planete în ultima săptămână din august. Evitaţi colegii dificili şi încercaţi să nu luaţi prea în serios zvonurile. Cineva ar putea avea un motiv ulterior.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,8,9,12,14,22, 26, 27,30
Zile nefavorabile: 4,11,17,18,19, 23, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI