Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Decembrie 2013

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Jupiter din Rac, casa a treia, formează un aspect favorabil cu Saturn din Scorpion, casa a şaptea, sporind şansa primirii unei veşti bune pentru dumneavoastră, partener sau pentru amândoi. Această influenţă norocoasă este pozitivă pentru toate relaţiile apropiate şi veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu aproape toată lumea. Aspectul mai poate aduce o întâlnire care vă poate schimba viaţa în mai bine.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 4 decembrie, prezenţa lui Mercur în Scorpion este favorabilă adunării de informaţii. Profitaţi de ea pentru că nu veţi fi la fel de norocos în ultima săptămână din decembrie. Atunci, Marte, care intră pe data de 7 în Balanţă, casa a şasea, va forma aspecte conflictuale cu mai multe planete, sporind astfel posibilitatea de stres şi controverse la serviciu. Gândiţi cu calm şi stabiliţi care este cauza.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Decembrie ar putea fi cea mai bună lună din an din punct de vedere financiar. Luna Nouă de pe 3 din Săgetător şi Luna Plină de pe 17 din Gemeni aspectează axa banilor formată de casele a doua şi a opta. E posibil ca o primă să crească contul din bancă al familiei sau să primiţi cadouri frumoase.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Ar fi bine să petreceţi zilele libere acasă. în timpul călătoriilor ar putea interveni întârzieri, anulări şi pierderea bagajelor după ce Venus intră pe 22 decembrie în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a noua. Alte aspecte planetare nefavorabile din ultima săptămână a anului sporesc probabilitatea apariţiei anumitor dificultăţi. Când ieşiţi în oraş, cereţi să fiţi luat cu maşina de acasă sau recurgeţi la un taxi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 3, 5, 9, 14,19, 24, 27
Zile nefavorabile: 4, 8,10,11,18, 21, 25, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI