Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Taur Ea/El
21 aprilie – 20 mai Planetele guvernatoare: Venus şi Luna

Taur – EA va învăţa să se iubească aşa cum este, iar eventualele defecte să şi le transforme în calităţi

Taur Ea/EL 2012

în prima jumătate a anului norocul vă surâde în toate începuturile şi mai ales acolo unde e nevoie de iniţiativa dvs. personală, în această perioadă veţi reuşi să scăpaţi de relaţiile

consumate, acumulând o experienţă utilă în arta despărţirii şi a refacerii de după ele. Din martie până în octombrie veţi fi sensibilă faţă de tot ce e frumos şi e posibil să vi se trezească dorinţa de a crea. Trebuie să încercaţi să vă puneţi în practică ideile creative şi veţi avea astfel un venit suplimentar: perioada este deosebit de favorabilă pentru afirmare personală. E posibil să vă placă mai mult creaţia colectivă, şi atunci puteţi organiza o trupă de teatru, unde, intrând în rolurile pe care le vor juca în spectacole, oamenii să-şi distrugă complexele, scăpând de ele şi în viaţa reală. în relaţia de cuplu căutaţi armonia. Nu vă lăsaţi condusă de dorinţa de a fi pe placul tuturor şi feriţi-vă de linguşeli şi nesinceritate. Numai prudenţa vă ajută să câştigaţi respectul real, nu aparent, al celor din jur – şi o veţi simţi la începutul lui octombrie.
Taur EA decada I – între 21 aprilie şi 1 mai
Ascultaţi sfaturile prietenelor, şi atunci cele mai îndrăzneţe şi neobişnuite dorinţe se vor realiza. Până în martie veţi fi atât de convingătoare, încât veţi reuşi să-i contaminaţi cu ideile dvs. până şi pe oamenii cei mai sceptici. Proiectele dvs. vor fi apreciate şi susţinute. Ascultaţi glasul intuiţiei, care va deveni mai puternic spre sfârşitul verii. Vocea lăuntrică nu vă permite să faceţi greşeli în alegerea partenerului.
Taur EA decada II – între 2 şi 11 mai
în prima decadă a lui februarie evitaţi să daţi ochii cu şefii. Limba dvs. ascuţită poate stârni conflicte. La începutul lui martie fiţi foarte atentă, nu vă lăsaţi lucrurile nesupravegheate: sunt posibile furturi. în aprilie vă veţi convinge de forţa magică a vorbelor bune – orice probleme se pot rezolva cu ajutorul negocierilor. Lunile iunie şi iulie dedicaţi-le copiilor, ar fi bine dacă aţi pleca în concediu împreună. în această perioadă îi puteţi învăţa multe lucruri pe cei mici.
Taur EA decada III – între 12 şi 20 mai
în iulie, în discuţiile cu vecinii, şi în august, cu cei din familie, încercaţi să evitaţi temele neplăcute, depresive, pentru că veţi fi afectată mult timp după aceea. Achiziţionarea de aparatură audio-video sau electrocasnică ori de accesorii pentru bucătărie şi baie este cel mai bine să fie planificată pentru sfârşitul lui iulie şi începutul lui august. în a doua decadă a lui septembrie organizaţi ieşiri la teatru cu toată familia, cu copiii şi generaţia vârstnică.

Taur – EL va căpăta încredere în forţele proprii şi în afaceri, ceea ce îl face deosebit de atrăgător pentru femei

în acest an el poate deveni un geniu al ştiinţelor economice. Intuiţie ascuţită, atitudine filozofică faţă de viaţă, sârguinţă şi consecvenţă, abilitate în modul de a-şi expune ideile şi de a-i inspira pe alţii…

Ce mai trebuie pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti – şi asta chiar într-un viitor foarte apropiat?! Capacitatea de a risca şi de a nu tremura pentru fiecare bănuţ în prima jumătate a anului poate aduce venituri importante după luna septembrie, ca recompensă pentru curaj. Dar dacă vrea să păstreze măcar o parte din ce a câştigat, el trebuie să încredinţeze cuiva banii. Din octombrie banii nu vor prea fi ataşaţi de el. Taurii singuri vor fi preocupaţi de căutarea unei partenere, nu numai pentru petrecerea plăcută a timpului liber, ci şi în perspectiva unei relaţii stabile, chiar a căsătoriei. Tot anul el va fi deschis pentru cunoştinţe noi. Cele mai potrivite perioade pentru începutul unei relaţii sunt ianuarie, 6-18 februarie, 9-18 martie, 27 august – 14 septembrie, 10-27 octombrie, 25 noiembrie – 7 decembrie.
Taur EL decada I – între 21 aprilie şi 1 mai
Cunoştinţele din primele trei luni pot fi foarte importante. în această perioadă se^ stabileşte strategia dezvoltării pentru următorii câţiva ani. în perioada martie-mai jocurile de noroc şi cele legate de variaţiile cursului valutar pot duce la fiasco. Din octombrie el va dori să facă ordine în relaţiile de parteneriat. E posibil să dorească să se despartă de anumite persoane, iar cu altele să-şi revizuiască relaţia.
Taur EL decada II – între 2 şi 11 mai
Până în februarie el poate risca fără teamă implicându-se în „aventuri” financiare. în martie-iulie în jurul lui se vor afla tot felul de oameni de calitate îndoielnică şi el poate deveni o problemă pentru multă lume. în această perioadă îi va fi foarte greu să se controleze. Lipsa de autocontrol, agresivitatea şi convingerea că dreptatea este de partea lui îl vor încurca nu numai la serviciu, ci şi în relaţia de cuplu. Din august până în decembrie sunt posibile venituri semnificative.
Taur EL decada III – între 12 şi 20 mai Până în octombrie el aproape că se va muta la serviciu. Pentru el este foarte important ca totul să fie sub control. Dar această abordare nu e prea potrivită pentru sănătatea sa. în iunie e o perioadă^ minunată pentru un concediu cu metode active de odihnă. în a doua jumătate a lunii august se pot rezolva cu succes probleme legate de închirieri, se pot întocmi acte de succesiune sau pentru o întreprindere privată. Se poate face şi o renovare parţială a apartamentului.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI