Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Să nu fiţi surprins atunci când, pe 11 ianuarie, Luna Nouă din Capricorn, casa a noua, vă va declanşa dorinţa de a schimba peisajul. O excursie de iarnă este o modalitate excelentă de relaxare, dar planificaţi-o după data de 17. Altfel, s-ar putea să aveţi parte de tot felul de întârzieri sau de pierderea bagajelor. Sau lăsaţi deoparte călătoriile şi dedicaţi câteva zile de weekend pentru vizitarea muzeelor sau a expoziţiilor de artă.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile vor fi din când în când mai tensionate, deoarece mai multe planete vor intra în conflict cu Saturn, aflat în Scorpion, casa a unsprezecea. însă puteţi învăţa multe de la unii dintre aceşti oameni dacă sunteţi deschis şi ascultaţi cu atenţie. De asemenea, este posibil să simţiţi că unii încearcă dinadins să vă ţină pe loc, împiedicându-vă progresul. într-o oarecare măsură, poate fi adevărat, dar încercaţi să analizaţi şi să descoperiţi motivele reale din spatele vorbelor.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Indicatorii carierei sunt în majoritate pozitivi: după data de 19, Mercur şi Soarele se află în Vărsător, casa a zecea. Aspectele planetare favorabile din jurul datelor de 22 şi 25 ar putea atrage o mărire de salariu sau o primă ori veşti promiţătoare legate de viitor. însă Marte aflându-se în această casă toată luna, adaptabilitatea va constitui un aspect important. Altfel, vă puteţi trezi în mijlocul unui conflict.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în săptămâna în care are loc Luna Plină de pe 27 ianuarie din Leu, casa a patra, e posibil să nu vă simţiţi în largul dumneavoastră acasă. Provocările pot veni din diverse direcţii, inclusiv potenţiale dificultăţi din partea unor rude sau defectări ale aparatelor de uz casnic ori alte probleme legate de repararea acestora.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,7,15,18, 22, 29, 30

Zile nefavorabile: 4,6,10,12,17,24,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI