Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2013

Horoscop Lunar Taur Iulie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Aspectul favorabil dintre Jupiter şi Saturn de luna trecută este amplificat de prezenţa lui Neptun în Peşti, făcându-se astfel legătura între casele trei, şapte şi unsprezece. Acest trio aduce o mulţime de momente norocoase, inclusiv o cunoştinţă valoroasă, preluarea conducerii unei organizaţii comunitare sau a unui grup de lucru ori primirea unui cadou din partea rudelor. E posibil să vă găsiţi sufletul-pereche, care să fie prietenul unui prieten.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile de familie vor fi ceva mai încordate la începutul lui iulie, deoarece Venus, aflată în Leu, casa a patra, formează aspecte cu alte planete. însă această tendinţă se schimbă atunci când Venus intră pe 22 iulie în Fecioară, casa a cincea. Faceţi o excursie scurtă împreună cu familia sau vizitaţi un parc de distracţii, bucurându-vă alături de copii. Socializarea va fi un domeniu de interes, iar prezenţa lui Venus în Fecioară sporeşte şansa unei noi idile.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Presiunea exercitată de carieră se măreşte sub semnul Lunii Pline de pe 22 iulie din Vărsător, casa a zecea. Ocoliţi oamenii dezagreabili, mai ales dacă vă sunt şefi, şi terminaţi toate proiectele la timp. Veţi merita din plin laudele primite luna aceasta.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: La începutul şi la sfârşitul lui iulie, încetiniţi ritmul atunci când faceţi naveta la serviciu sau rezolvaţi micile treburi cotidiene. Aspectele planetare dificile din această perioadă ar putea provoca un accident de care să nu fiţi vinovat direct. De asemenea, evitaţi zonele necunoscute atunci când mergeţi pe jos sau cu maşina.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,6,12,13,17, 24,25,30
Zile nefavorabile: 2, 7,9,14,15, 20,21,27
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI