Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2013

Horoscop Lunar Taur Iunie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna aceasta, prim-planul aparţine călătoriilor, învăţării, comunităţii şi lumii întregi deoarece Jupiter intră în Rac, casa a treia, iar Luna Plină de pe 23 iunie, din Capricorn, străluceşte în casa a noua. Această combinaţie este excelentă pentru planificarea unei călătorii, o ieşire în weekend (în prima săptămână din iunie) şi, în general, pentru lărgirea orizontului. Urmaţi un curs de dragul distracţiei sau pentru a învăţa ori cizela o anumită însuşire necesară în practicarea meseriei.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile beneficiază de pe urma unui aspect favorabil între Jupiter din Rac şi Saturn aflat în Scorpion, casa a şaptea. în general, relaţia cu rudele sau cu vecinii va fi bună, însă nu vă aşteptaţi ca atmosfera să fie întotdeauna senină. în jurul datei de 12 este posibilă o încleştare între orgolii, atunci când e mai bine să evitaţi oamenii dificili, combativi. Zilele de 26 sau 27 pot aduce veşti bune.


Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Luna Nouă de pe 8 iunie, din Gemeni, casa a doua, are legătură cu banii. Veştile bune: aşteptaţi-vă la un mic câştig în jurul datei de 19. Tot atunci, evitaţi cumpărăturile, deoarece Marte se află în acelaşi sector şi veţi fi tentat să vă exageraţi. Dacă ieşiţi în oraş în jurul zilei de 7, luaţi-vă precauţii suplimentare şi păziţi-vă lucrurile de valoare.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Un alt nivel al relaţiilor şi comunicării este determinat de începerea mişcării retrograde a planetei Mercur în ziua de 27 iunie. încercaţi să planificaţi totul din timp pentru a evita neînţelegerile şi ratarea întâlnirilor. Fiţi pregătit pentru posibile probleme mecanice sau pentru necesitatea de a schimba bateria maşinii sau a ceasului.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 6, 9, 11,14, 16, 20, 24, 27
Zile nefavorabile: 2, 5, 10, 12,17, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI