Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2013

Horoscop Lunar Taur Martie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Aşteptaţi data de 18, când Mercur va reveni la mişcarea directă prin Peşti, casa a unsprezecea. Luaţi iniţiativa şi rezolvaţi eventualele neînţelegeri cu prietenii apărute în perioada de retrogradare, apoi reprogramaţi întâlnirile şi evenimentele anulate de la sfârşitul lui februarie. Pe data de 7 e posibil să discutaţi cu o persoană care vă va da o veste bună până la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe lângă revenirea lui Mercur la mişcarea directă, viaţa socială va beneficia şi de pe urma Lunii Noi din Peşti de pe 11 martie. Este extrem de benefică şi pentru activităţile de networking şi de grup. Puteţi deveni vedeta unui club, a unei organizaţii sau a unui proiect de echipă la serviciu. Afirmaţi-vă. Luaţi conducerea pentru că oamenii vor avea nevoie de răspunsurile şi de călăuzirea dumneavoastră.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Sfârşitul lunii poate aduce câteva zile dificile la serviciu atunci când Luna Plină de pe 27 martie, din Balanţă, casa a şasea, va forma aspecte conflictuale cu mai multe planete. Sunt posibile lupte pentru putere şi s-ar putea să descoperiţi că un concurent încearcă să vă submineze poziţia.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luaţi-vă precauţii suplimentare în a doua jumătate a lui martie pentru a preveni contractarea unei răceli sau a unei gripe. Pe data de 12, Marte intră în Berbec, casa a douăsprezecea, şi s-ar putea să simţiţi uzura cauzată de lipsa unui somn sănătos. Faceţi o prioritate din relaxare şi din mesele nutritive.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 7, 10,14,15,16,21, 30
Zile nefavorabile: 2,6, 8,12,20,22, 25, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI