Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Zâmbiţi! Luna aceasta sunteţi în centrul atenţiei graţiei Lunii Pline de pe 17 noiembrie în zodia dumneavoastră natală. Răsfăţaţi-vă puţin. Cumpăraţi-vă haine pentru vacanţa care urmează, mergeţi la masaj sau la un tratament de înfrumuseţare ori luaţi-vă liber o zi pentru a vizita un muzeu de artă. La un alt nivel, este un moment excelent pentru o trecere în revistă a ceea ce aţi realizat de la ultima aniversare a zilei de naştere înainte de a vă reînnoi eforturile în următoarele şase luni.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta aduce un accent special pe relaţii datorită Lunii Noi/eclipsei solare de pe 3 noiembrie din casa a şaptea. Veţi dedica un timp suplimentar partenerului şi celorlalte persoane apropiate şi poate că îi veţi surprinde cu o ieşire în oraş deosebită pe data de 15. Această eclipsă va atrage după sine planuri de logodnă sau de căsătorie după ce, pe 11 noiembrie, Mercur va reveni la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Banii vin spre dumneavoastră în primele patru zile din Noiembrie, când Venus tranzitează Săgetătorul, casa a opta. Mai târziu în cursul lunii, când Venus se va afla în Capricorn, dacă faceţi cumpărături online, veţi da peste câteva chilipiruri excelente sub forma unor cadouri de Crăciun. încercaţi pe 23, atunci când veţi avea o înclinaţie către moderaţie, însă evitaţi data de 28.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Uranus din Berbec, casa a douăsprezecea, şi Pluton din Capricorn, casa a noua, formează pe data de 1 noiembrie un aspect exact. Această combinaţie, alături de alte influenţe planetare, ar putea aduce îngrijorări legate de o persoană aflată la distanţă. însă călătoriile nu sunt recomandate în primele două săptămâni din noiembrie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 6, 11,12, 15, 20, 22, 26
Zile nefavorabile: 1, 7, 9,13, 21, 28, 30


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI