Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Octombrie 2013

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După zilele grele de la serviciu din prima parte a lunii, veţi fi mulţumit să vedeţi Luna Plină de pe 18 octombrie din Berbec, casa a douăsprezecea. Rezervaţi-vă timp pentru propria persoană şi pentru preocupările dumneavoastră – dacă e posibil, în fiecare zi. Odihniţi-vă, relaxaţi-vă şi dormiţi pentru a vă regenera corpul şi sufletul. Timpul petrecut acasă împreună cu familia va fi rodnic. Acordaţi-vă pauza de care aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Marte intră pe 15 octombrie în Fecioară, casa a cincea, continuând recenta tendinţă de implicare în activităţi sociale. Dar nu luaţi de bun tot ce auziţi pe la mijlocul lunii, atunci când e posibil ca un prieten să denatureze adevărul pentru a vă câştiga sprijinul. De asemenea, bucuraţi-vă de momentele minunate petrecute alături de copiii dumneavoastră. Răsfaţaţi-i de Halloween! în jurul datei de 8, căutaţi informaţii; veţi primi un răspuns parţial pe 29.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Veţi fi suprasolicitat la serviciu în jurul datei de 5, când are loc Luna Nouă în Balanţă, casa a şasea. Aşteptaţi-vă la schimbări bruşte de atitudine din partea unor oameni care par să ţină morţiş să vă facă viaţa grea. Evitaţi subiectele controversate şi faceţi un pas înapoi chiar dacă nu vă stă în fire un astfel de comportament. E bine să ştiţi când şi în ce fel de conflicte vă puteţi amesteca.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 21 octombrie Mercur intră în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a şaptea. Alegeţi-vă cuvintele cu atenţie în următoarele trei săptămâni şi evitaţi neînţelegerile, mai ales cu cei apropiaţi. Dacă aveţi în vedere consfinţirea unei relaţii, amânaţi decizia până în ultima parte a lui noiembrie, când gândurile dumneavoastră vor fi mai limpezi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 7, 12, 15, 16, 19, 25, 30, 31
Zile nefavorabile: 4, 6, 11, 13, 14, 17, 24, 27


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI