Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2013

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Bucuraţi-vă de plăcutele zile de toamnă şi de Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară, casa a cincea. Participaţi la diverse activităţi în aer liber împreună cu copiii, fie în calitate de jucător, fie de suporter. Energia lunară vă va activa spiritul creator, aşa că rezervaţi-vă timp pentru hobby-urile dumneavoastră favorite.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sezonul social de vară se extinde pentru dumneavoastră până în septembrie graţie Lunii Pline de pe 19 din Peşti, casa a unsprezecea. întâlniţi-vă cu prietenii la diverse reuniuni şi evenimente sociale şi căutaţi să faceţi cunoştinţă cu oameni noi. Dacă sunteţi angajat într-o relaţie, dumneavoastră şi partenerul veţi fi pe aceeaşi lungime de undă atunci când, începând cu data de 11, Venus va tranzita Scorpionul, casa a şaptea. Planificaţi câteva seri romantice. Cele mai bune date: 23 şi 26.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Veţi fi puţin mai tensionat la serviciu deoarece, între 9 şi 28 septembrie, Mercur se va afla în Balanţă, casa a şasea, întreruperile, telefoanele, e-mail-urile şi şedinţele vă consumă timpul şi vă provoacă o puternică senzaţie de frustrare. Zâmbiţi, gândiţi pozitiv şi încercaţi să faceţi o plimbare scurtă atunci când vă simţiţi suprasolicitat. E o variantă mai bună decât periclitarea locului de muncă.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Veţi fi frustrat şi acasă, pentru că Marte avansează în Leu, casa a patra. E bine să ştiţi când să renunţaţi dacă vă confruntaţi cu o reparaţie care vă depăşeşte priceperea. Acest lucru este valabil mai ales între 9 şi 13. în plus, nu aveţi nevoie de un accident declanşat de Marte.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,4,5,6,10,17,18,23, 26
Zile nefavorabile: 2, 7, 9, 11, 13, 20, 27, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI