Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Tema Anului 2013

Postat de Urania Horoscop On 7 - February - 2013

Priviţi doar ÎNAINTE!

Tendinte 2013

2013 va fi un an complicat, dar şi un an aparte, în care norocul le va surâde numai oamenilor îndrăzneţi, perseverenţi, raţionali şi înţelepţi. Evenimentele au loc acum pe neaşteptate şi veţi avea nevoie de reacţii fulgerătoare, de flexibilitate şi de capacitatea de a vă schimba rapid, în funcţie de împrejurări. Pe parcursul întregii perioade este important să vă ascultaţi intuiţia, să ţineţi sub control gândurile negative, care vă pot afecta viaţa şi relaţiile cu ceilalţi. Sunt de asemenea importante răbdarea, priceperea de a planifica lucrurile, chibzuinţă şi spiritul practic. Dacă veţi reuşi să vă dezvoltaţi aceste calităţi, anul Şarpelui va deveni pentru dvs. un an foarte promiţător din multe puncte de vedere. Totodată, este foarte important să nu vă temeţi de schimbări, să ştiţi să renunţaţi la timp la tot ce este învechit şi vă împiedică să vă dezvoltaţi. Şi atunci veţi simţi cum vântul proaspăt vă umflă pânzele şi viaţa vă va aduce în cale oportunităţi şi situaţii favorabile, oameni plăcuţi şi originali. Pregătiţi-vă, prin urmare, pentru schimbări şi evenimente interesante, dar nu uitaţi să ţineţi cont şi de influenţele pe care le au planetele în decursul acestui an. Pluton şi Uranus vă îndeamnă să vă puneţi în valoare ideile şi aptitudinile. Datorită influentei lui Saturn, veţi dori să faceţi o serie de schimbări în viaţa dvs., să daţi deoparte toate lucrurile şi relaţiile inutile care s-au acumulat de-a lungul timpului. Să nu uităm nici de faptul că el aşteaptă de la noi muncă şi disciplină. Iar Şarpele ne va ajuta să facem multe schimbări, dar treptat, lin, fără surle şi trâmbiţe şi fără şocuri. Nu vă opuneţi acestei tendinţe, pentru ca totemul anului să nu fie nevoit să vă forţeze, cuprinzându-vă în strânsoarea sa de fier. Aspectele favorabile formate de Saturn şi Neptun vor intensifica legăturile cu Forţele Supreme, aducând mai multă atracţie spre viaţa spirituală pe planeta noastră. în prima jumătate a anului, Jupiter va crea un boom informaţional, oferind condiţii pentru scurte călătorii, studiu, realizarea de contacte noi. In acest flux informaţional este important să ştiţi să depistaţi esenţa, să le folosiţi la maximum pe cele utile, să nu credeţi nimic fără să verificaţi. In a doua jumătate a anului, sub influenţa lui Jupiter, se produc schimbări în modul de a privi relaţiile de familie, tradiţiile şi se redistribuie sarcinile.
Berbec 21.03 – 20.04
Este important să ştiţi ce vă doriţi cu adevărat şi să definiţi foarte clar ţinta spre care vă îndreptaţi. Apoi, pas cu pas, eliminaţi tot ce este în plus – obiecte inutile, relaţii consumate şi părerile învechite. Fiţi perseverentă, dar nu autoritară, şi nu ignoraţi părerea oamenilor apropiaţi, a celor competenţi şi bine intenţionaţi. Nu vă temeţi de schimbări, priviţi cu curaj în viitor. Cei îndrăzneţi, hotărâţi şi muncitori se vor bucura de laurii victoriei!
Taur 21.04-20.05
E timpul să vă ocupaţi de dvs., să lucraţi intens asupra propriei persoane. Dar înainte de toate, trebuie să stabiliţi ce înseamnă pentru dvs. relaţia de cuplu şi cum vedeţi rolul dvs. în ea. Eforturile depuse se vor justifica pe deplin. Într-un cuplu armonios veţi obţine mai mult, atât în plan material, cât şi emoţional. Gândiţi mai rar „eu“ şi mai des „noi“.
Gemeni 21.05 – 21.06
Eliberaţi-vă de ceea ce vă trage înapoi şi vă împiedică să vă dezvoltaţi. Alungaţi orice îndoieli, învăţaţi să ascultaţi glasul intuiţiei. Oare ştie cineva mai bine ca dvs. ce vă doriţi de la viaţă? Fără poveri inutile vă va fi mai simplu şi mai comod să mergeţi înainte. încercaţi să scăpaţi de falsa modestie. Ştiţi să faceţi foarte multe lucruri şi meritaţi mult mai mult. Vântul din pupa vă ajută să realizaţi ceea ce v-aţi propus.
Rac 22.06 – 22.07
învăţaţi să analizaţi evenimentele care se petrec în viaţa dvs. şi să luaţi decizii chibzuite, bazate pe logică, şi nu pe izbucniri emoţionale ori dorinţe de moment. Daţi dovadă de grijă faţă de cei dragi, dar ocupaţi-vă şi de propria sănătate. Nu uitaţi că dragostea nu cunoaşte vârstă. Iar iubirea vă stimulează, purtându-vă spre noi succese în cele mai diferite domenii ale vieţii.
Leu 23.07 – 23.08
Nu puneţi în balanţă propria persoană, ambiţiile personale şi visurile familiei dvs. In prima jumătate a anului este necesar să căutaţi fericirea în dragoste, să obţineţi succese în educaţia copiilor şi în găsirea înţelegerii şi a unui limbaj comun cu cei din jur. Perfecţionaţi-vă cunoştinţele şi învăţaţi lucruri noi. In a doua jumătate a anului veţi reuşi să vă descoperiţi potenţialul creator.
Fecioară 24.08 – 22.09
în prima jumătate a anului vă aşteaptă evenimente legate de realizarea socială, de statutul dvs. în societate. Dacă va trebui să faceţi o alegere dificilă, alegeţi ceea ce va fi spre binele tuturor. A doua jumătate a anului va necesita comunicare permanentă. Prietenii şi norocul vor avea în destinul dvs. o importanţă deosebită. Relaţia personală se va îmbunătăţi şi veţi dobândi stabilitatea la care visaţi.
Balanţă 23.09-23.10
învăţaţi să vă înţelegeţi propriul organism, să-l fortificaţi, iar uneori să-l răsfăţaţi. Lucraţi nu numai la flexibilitatea corpului, ci şi a gândirii şi a emoţiilor. Asta vă ajută să aveţi relaţii mai armonioase cu oamenii din jur. încercaţi să vă ascultaţi mai mult intuiţia. Ca să obţineţi succese, trebuie să depuneţi multe eforturi şi să nu lăsaţi mereu pe lista de aşteptare vechile proiecte.
Scorpion 24.10-22.11
Pentru a vă pune la încercare forţele şi a înţelege de ce anume sunteţi în stare, căutaţi noi posibilităţi şi nu rataţi şansa pe care v-o trimite destinul. încercaţi ceva nou în artă, găsiţi soluţii neobişnuite la muncă, experimentaţi în comunicare, schimbaţi-vă imaginea. Dar, desigur, nu trebuie să uitaţi de simţul măsurii. Va fi un an însemnat în ceea ce priveşte luarea deciziilor.
Săgetător 23.11 -21.12
Acordaţi mai mult timp şi atenţie relaţiei. în prima jumătate a anului canalizaţi-vă energia spre creaţie. Fiţi activă şi cu spirit de iniţiativă la serviciu. Lăsaţi îndoielile deoparte şi îndreptaţi-vă toate eforturile spre atingerea ţintei, în a doua jumătate a anului trebuie să încercaţi să creaţi confort şi armonie în familie. Susţineţi ideile partenerului, şi atunci succesul vă este garantat.
Capricorn 22.12-20.01
Visurile se împlinesc! Şi veţi vedea că cele mai tainice dorinţe se realizează în cel mai neaşteptat mod cu putinţă. Este un an determinant din multe puncte de vedere. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! în anul 2013 este important să lucraţi în echipă: împreună veţi reuşi să cuceriţi orice înălţimi. Alungaţi orice temeri şi îndoieli, învăţaţi să vă asumaţi riscuri, şi atunci viaţa dvs. va deveni aşa cum o doriţi! Curaj!
Vărsător 21.01-19.02
Trebuie să vă stabiliţi ţelul, să credeţi în propria persoană şi să nu luaţi în seamă obstacolele. Este necesar să vă perfecţionaţi profesional şi să vă extindeţi cercul de cunoştinţe. Norocul va fi numai de partea celor care acţionează, merg în întâmpinarea visurilor lor. Aveţi forţele şi energiile necesare şi acum puteţi începe să vă transformaţi proiectele în realitate.
Peşti 20.02 – 20.03
Căutaţi-vă o activitate care să vă acapareze, să vă inspire. Pate fi vorba de ^ călătorii, de un sport de performanţă ori de cercetarea ştiinţifică. Deschideţi-vă inima către tot ce e nou şi interesant, faceţi cunoştinţe, realizaţi contacte cu oameni din străinătate. Nu ezitaţi să studiaţi un domeniu nou sau să îi învăţaţi dvs. lucruri noi pe cei care au nevoie de asta.

1 Comentriu to “Tema Anului 2013”

  1. Maria says:

    Iti multumesc URANIA pentru horoscop. Cu respect Maria

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI