Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Unde va asteapta Dragostea!?

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2012

Profilul Amoros si Harata iubirii, semn cu semn!

Unde va asteapta Dragostea?

Zodia în care v-aţi născut spune multe despre personalitatea dumneavoastră, dar astrologia iubirii înseamnă mult mai mult. Ea oferă nu doar indicii despre erotismul personal, despre ce aşteptaţi de la o persoană pe care vreţi să o cuceriţi, ci chiar poate furniza indicii preţioase pe o hartă reală. Cum? E foarte simplu. Semnul dvs zodiacal vă poate indica locurile unde este cel mai probabil să vă întâlniţi persoana hărăzită de soartă să vă fie partener de viaţă.
Desigur, unele dintre dumneavoastră cred că nu au noroc în dragoste. V-aţi gândit însă că e posibil ca pur şi simplu să nu vă fi uitat în direcţia în care trebuie? Şi că nu aţi ales pe cineva care să fie pe sufletul dumneavoastră, aşa cum aţi visat mereu?
Dacă aveţi cunoştinţe aprofundate de astrologie, ştiţi că puteţi estima şansele de durată ale unei relaţii privind aspectele dintre planetele din cele două teme, poziţiile lui Marte şi Venus şi influenţa tranzitelor planetare curente. Dar dacă nu aveţi o relaţie? Dacă sunteţi, de mai multă sau mai puţină vreme, singure? Unde aţi putea găsi pe cineva, când din anturajul dumneavoastră nimeni nu corespunde şi toate încercările de până acum au însemnat numai eşecuri? Şi dacă nu există o asemenea persoană, ce să calculaţi?
Nu disperaţi însă. Nu trebuie să fi devorat tomuri întregi de astrologie pentru a schimba ceva în viaţa sentimentală.

Nu vă propunem o reţetă infailibilă, doar vă invităm să încercaţi şi altceva. Ceva ce e indicat de zodia în care v-aţi născut: un loc, o anumită situaţie în care puteţi întâlni o persoană cu care să aveţi multe în comun. Deja o preocupare comună înseamnă o apropiere şi o pasiune care vă poate uni. Noi doar vă ajutăm să aflaţi despre ce este vorba. Depinde numai de dumneavoastră să faceţi alegerea corectă, ţinând cont şi de erotismul tipic semnului natal şi care vă caracterizează pe deplin.

*Selecteaza semnul in care te-ai nascut mai jos
SEMENEL DE FOC – Berbec , Leu , Sagetator
SEMENEL DE Pamant – Taur , Fecioara , Capricorn
SEMENEL DE Aer – Gemeni , Balanta , Varsator
SEMENEL DE Apa – Rac , Scorpion , Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI