Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ August 2013

Horoscop Lunar Varsator August 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Veţi străluci odată cu Luna Plină de pe 21 august din zodia dumneavoastră natală. Profitaţi de următoarele două săptămâni şi faceţi o recapitulare de mijloc de an. Poate că veţi simţi imboldul de a începe un program de exerciţii fizice, o schimbare a înfăţişării sau înnoirea garderobei. Căutaţi produse convenabile în jurul datelor de 2, 24 şi 27.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Nouă de pe 6 august din Leu, casa a şaptea, pune accentul pe parteneriate şi pe alte relaţii apropiate. Deşi sunt posibile conflicte cu superiorii şi colegii de serviciu, veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu aproape toată lumea. Cuplurile se vor delecta cu momente de intimitate. Dacă aveţi o relaţie serioasă, energia lunară poate atrage luarea unei decizie legate de viitor.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: August are potenţialul unor câştiguri financiare graţie prezenţei lui Venus, până pe data de 15, în Fecioară, casa a opta, şi intrării lui Mercur, pe 24 august, în aceeaşi zodie. Continuaţi să fiţi prudent în legătură cu deciziile financiare şi achiziţiile importante şi citiţi cu atenţie documentaţiile dacă solicitaţi un împrumut, o ipotecă sau un alt credit. Căutaţi eventualele erori din extrasele de cont.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O oportunitate subită legată de serviciu poate apărea prin intermediul unei rude sau al unui vecin. Rămâneţi deschis la soluţii şi cercetaţi totul cu atenţie. în pofida aparenţelor, anumiţi factori nu au ieşit încă la iveală. Spre sfârşitul lunii, e posibil să călătoriţi pentru a ajuta o rudă, aşa că fiţi extrem de precaut pe drum.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 7, 10,12,15, 16, 24, 29
Zile nefavorabile: 3, 4,11,17,23, 25,28, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI