Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Veţi fi pe drumuri mai toată luna decembrie, având o viaţă socială foarte activă. însă, după ce pe 24 decembrie Mercur intră în Capricorn, casa a douăsprezecea, ritmul se domoleşte şi veţi petrece mai mult timp acasă şi în singurătate. Ascultaţi-vă intuiţia şi notaţi-vă visele. Veţi primi indicii legate de motivaţiile interioare.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Nimic nu-l poate face mai fericit pe un Vărsător decât o lună întreagă alături de prieteni. Această ocazie se conturează datorită Lunii Noi de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a unsprezecea. între datele de 5 şi 24, Mercur se va afla în aceeaşi zodie, iar Soarele i se va alătura pe 20, socializarea din timpul sărbătorilor de iarnă fiind favorizată din plin. Unii Vărsători vor începe o nouă relaţie de dragoste în jurul zilei de 17 decembrie, când are loc Luna Plină din Gemeni, casa a cincea.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Si succes: Pe măsură ce anul se apropie de sfârşit, puteţi obţine avantaje semnificative legate de locul de muncă şi de carieră graţie aspectului favorabil format de Jupiter din Rac, casa a şasea, cu Saturn din Scorpion, casa a zecea. Aşteptaţi-vă la recunoaşterea meritelor şi la recompensarea eforturilor, profitând de Luna Nouă pentru a vă face noi relaţii utile în carieră.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în ultima săptămână din decembrie, când Marte din Balanţă, casa a noua, va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a treia, gândiţi-vă de două ori înainte de a călători pe distanţe scurte sau lungi. De asemenea, fiţi precaut dacă lucraţi prin casă, deoarece sfârşitul lunii este un interval când s-ar putea produce unele accidente.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,6, 7,9,11,15,16,26
Zile nefavorabile: 3,4,8,10,18,21,25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI