Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 8-14 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Varsator Dragoste 2012

Horoscop 2012 Varsator Dragoste

Horoscop 2012
Varsator Dragoste

Cu capul in nori, de acord, dar păziţi-vă buzunarele!

Uranus e astrul care vă guvernează semnul şi tranzitul său în Berbec se anunţă de bun augur: pregătiţi-vă să trăiţi iubiri de vis… Originali şi neconvenţionali din fire, Vărsătorii vor fi sub influenţa lui Jupiter în Gemeni, în partea a doua a anului 2012. Marele Benefic al zodiacului în casa iubirii, casa a V-a a temei dumneavoastră generale e un garant al fericirii care vă aşteaptă! Şi unde? Nicidecum la capătul lumii sau într-un anturaj necunoscut până acum, deşi nu s-ar spune că nu cunoaşteţi şi persoane ieşite din comun – nu, ci în vecinătatea dumneavoastră, în împrejurările şi demersurile cotidiene puteţi găsi acel cineva special care să se dovedească demn de alegere. Şi mai mult, sunteţi acum gata să treceţi fără să ezitaţi peste diferenţele de vârstă, de mediu social sau de statut profesional pentru a trăi o poveste de dragoste şi pentru a vă simţi fericiţi. Totuşi, încercaţi să fiţi şi puţin mai vigilenţi: Neptun din casa a ll-a formează un aspect dizarmonic cu Jupiter – puteţi cheltui o avere în această aventură, fie pentru că persoana respectivă profită de generozitatea dvs. sau fie pentru că vi se pare că nimic nu e suficient de bun -şi de scump!- pentru cel/cea care v-au stârnit dorinţa. Compatibilitatea pasională e imensă în 2012 cu parteneri din Săgetător, Berbec, Gemeni şi surprinzător din Rac. Cu aceştia din urmă veţi trăi pasiuni ieşite din comun; înclinaţia spre extravaganţă a Leilor nu vă va fi pe plac. Relaţiile cu Fecioarele pot fi destul de tensionate, dar pasional există potrivire. Un alt Vărsător se poate dovedi dificil, aşteptările sunt prea mari.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 07.05.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

7 mai - George Toparceanu, Robert Browning, Johannes Brahms, Gabby Hayes, Gary Cooper, Eva Peron, Darren McGavin, Teresa Brewer, Johnny Unitas, Tim Russert, Eagle Eye Cherry, Traci Lords.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI