Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Iulie 2013

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Statutul dumneavoastră social poate face un mare salt înainte datorită aspectului benefic format de Jupiter din Rac, Saturn din Scorpion şi Neptun din Peşti. Sunt favorizate cariera, locul de muncă şi banii. Stabiliţi-vă ca obiectiv o promovare, urcaţi pe scara ierarhică şi obţineţi un venit suplimentar pe măsură. Veţi fi în poziţia de a pune bazele unor viitoare avantaje odată cu Luna Nouă de pe 8 iulie din Rac, casa a şasea.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 21 iulie, prezenţa lui Venus în Leu, casa a şaptea, influenţează relaţiile, iar Soarele va intra a doua zi în aceeaşi zodie. Deşi aceste două corpuri cereşti favorizează în general contactele pozitive cu ceilalţi, vor exista şi anumite provocări. Nu intraţi în conflict cu superiorii sau cu alţi reprezentanţi ai autorităţii, mai ales la începutul şi la sfârşitul lui iulie. In acelaşi timp, nu forţaţi nota, nici faţă de alţii, nici faţă de propria persoană. Faceţi un pas înapoi şi păstraţi-vă perspectiva şi zâmbetul.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: După 22 iulie, prezenţa lui Venus în Fecioară, casa a opta, prezintă potenţialul de a aduce nişte bani în plus spre sfârşitul lunii. Aceştia pot veni sub forma unei măriri de salariu, a unei prime pentru dumneavoastră sau partener ori a unui cadou din partea unui membru al familiei. Fiţi prudent în junii datei de 26, când ceea ce pare o afacere bună se va dovedi una proastă. Protejaţi-vă obiectele de valoare.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Domoliţi-vă încrederea exagerată în sine şi bazaţi-vă pe munca asiduă şi pe experienţă pentru realizarea ţelurilor. Aspectele dificile în care sunt implicate Uranus şi Pluton vă îndeamnă să fiţi vigilent şi să detectaţi orice persoană care încearcă să vă submineze poziţia. Păstraţi pentru dumneavoastră informaţiile confidenţiale.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZlLE FAVORABILE: 5, 6, 10, 11, 16, 17, 19, 23, 28
Zile nefavorabile: 2,3,7,9,14,15,21, 24,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI