Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Varsator – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul parteneriatelor şi cel al morţii, moştenirilor din horoscopul general al Vărsătorilor. Nativii se pot confrunta cu adversităţi în căsnicie sau în plan social. Dau dovadă de impulsivitate şi sunt extrem de supăraţi din cauză că unele persoane sau colaboratori nu le respectă viziunile şi proiectele. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Marte face opoziţie cu Neptun, aspect care aduce blocaje nativilor în manifestarea propriilor dorinţe şi idealuri, nefiind susţinute şi acceptate de cei cu care colaborează. în partea a doua a lunii noiembrie, planeta Marte va face trigoane cu Pluton şi Jupiter, aspecte ce ajută nativii să pună capăt la tot ceea ce este involutiv şi să demareze proiecte pe termen lung bazate pe analiză, strategie şi cooperare.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul carierei şi cel al anturajului din horoscopul general al Vărsătorilor. în prima parte a lunii, Soarele face sextil cu Pluton, aspect ce oferă nativilor forţa şi puterea de a se afirma în carieră, de a dobândi autoritatea dorită. în partea a doua a lunii, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord, trigon cu Uranus şi cuadratură cu Marte, iar nativii se pot integra in noi grupuri sociale, structuri care corespund aspiraţiilor pe care le au. Chiar dacă mai au parte de conflicte cu prietenii sau asociaţii, ele se pot declanşa din cauza banilor sau a datoriilor.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor şi relaţiilor cu străinătatea din horoscopul general al Vărsătorilor şi face în această lună trigon cu Neptun şi opoziţie cu Luna Neagră. Nativii au de învăţat mai multe lecţii de viaţă, necesare pentru schimbarea sistemului propriu de valori, în urma cărora să înţeleagă cum să-şi pună în aplicare visele sau idealurile, prin cooperare cu ceilalţi şi nu acţionând independent. Nu
pot coordona evenimentele şi nici oamenii cu care intră în contact, de aceea sunt supuşi unor situaţii complicate legate de studii, călătorii, relaţii de afaceri sau sentimentale.
Planeta Venus tranzitează zodia Săgetătorului care ocupă sectorul anturajului din horoscopul general al Vărsătorilor şi face, în prima parte a lunii, conjuncţii cu Mercur, Nodul Nord şi trigoane cu Uranus, aspecte importante de renaştere în plan afectiv, nativii având parte de un eveniment care le va schimba filosofia de viaţă şi modul de comunicare. în partea a doua a lunii, planeta Venus face cuadratură cu Saturn şi trigon cu Luna Neagră, aspecte bune pentru maturizare emoţională, pentru schimbarea sistemului de valori. Nativii vor beneficia de mesaje deosebite, în urma cărora Vor înţelege unde au greşit şi ce trebuie să facă.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul anturajului din horoscopul general al Vărsătorilor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord, aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze dorinţele
afective si modul de comunicare al sentimentelor. Să fie corecţi cu ei, apoi cu persoanele dragi, stabilindu-şi clar priorităţile.
Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul familiei din horoscopul general al Vărsătorilor şi face în această lună trigoane cu Marte şi Pluton, aspecte ce ajută nativii să-şi revizuiască strategiile şi să pună bazele unor proiecte constructive, menite să le aducă stabilitatea personală, bunăstarea şi echilibrul.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul comunicării din horoscopul general al Vărsătorilor şi face trigoane cu Venus şi Marte, aspecte ce pot ajuta nativii să devină mai deschişi spre sugestiile celor din jur, cu scopul de a obţine reciprocitatea în toate relaţiile. Vor pune accent pe comunicare, îşi vor asuma responsabilităţile pe care le au, renunţând la prieteniile păguboase, la asocierile de interese sau la aventurile sentimentale care i-au solicitat financiar, emoţional şi fizic, ducându-i pe un drum extrem de periculos.

Horoscop Urania Lunar-Varsator Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI