Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Martie 2013

Horoscop Lunar Varsator Martie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Primăvara anunţându-se la orizont, aveţi toate motivele să profitaţi de numeroasele aspecte planetare formate de veselul Jupiter din Gemeni, casa a cincea. întâlniţi-vă cu prietenii, socializaţi, găzduiţi o petrecere, distraţi-vă împreună cu copiii şi bucuraţi-vă de un hobby sau de alte activităţi proprii timpului liber.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Comunicarea revine aproape la normal după ce Mercur revine pe 18 martie la mişcarea directă. Puteţi lămuri cu uşurinţă confuziile şi neînţelegerile apărute în perioada de retrogradare – în principal cu ajutorul lui Venus care intră pe 22 martie în Berbec, casa a treia. Influenţa lui Venus este excelentă şi pentru relaţiile cu vecinii. Este posibil să găsiţi printre ei o persoană care vă atrage punct de vedere romantic.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Chestiunile băneşti continuă să se afle în vizor şi din cauza Lunii Noi de pe 11 martie din Peşti, casa a doua. împreună cu alte influenţe planetare, această energie lunară poate aduce spre sfârşitul lunii o sumă de bani suplimentară. însă nu faceţi cheltuieli neraţionale. Dacă aveţi ceva bani în plus, mai întâi economisiţi, apoi cheltuiţi doar o mică parte.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Fiţi prudent pe şosea în ultima săptămână din lună, când Marte din Berbec intră în conflict cu câteva planete. Dacă participaţi la un eveniment social, nu folosiţi maşina proprie. Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a noua, va amplifica această influenţă, călătoriile fiind afectate de întârzieri, contramandări şi pierderea bagajelor. E posibil să primiţi de departe veşti surprinzătoare – de la o rudă sau de la o persoană din trecut.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 9, 13, 14, 16, 18, 23, 26, 28
Zile nefavorabile: 4, 6, 12, 15, 20, 22, 25, 27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI