Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Acceleraţi ritmul în sectorul domestic în săptămâna în care are loc Luna Plină de pe 17 noiembrie din Taur, casa a patra. Energia lunară este ideală pentru rearanjarea casei, planificarea unei reuniuni cu familia şi prietenii şi pregătirea redecorării căminului. Dacă sunteţi într-adevăr ambiţios, refaceri complet decorul unei camere sau împrospătaţi dormitorul ori baia cu lenjerie nouă.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: In general, relaţiile sunt favorizate, însă nu e bine să credeţi tot ce vi se spune în jurul datei de 24. Pe la mijlocul lunii, e posibil să vi se comunice informaţii confidenţiale sau să aflaţi un secret de familie. Nu e cea mai bună lună pentru a începe o relaţie romantică, dar vă veţi bucura de ieşiri în oraş cu prietenii la începutul şi la sfârşitul lui noiembrie.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Nu numai căminul şi familia se află în prim-plan luna aceasta, ci şi cariera. De acest lucru e responsabilă Luna Nouă (eclipsa solară) de pe 3 noiembrie din Scorpion, casa a zecea. Profitaţi de toate oportunităţile pentru a impresiona factorii de decizie şi fiţi flexibil atunci când condiţiile se vor schimba după intrarea lui Mercur, pe data de 11, în mişcare retrogradă prin Scorpion. Sfârşitul lunii poate aduce veşti promiţătoare pentru viitor. Sectorul financiar beneficiază prin prezenţa lui Marte în Fecioară, casa a opta, putând fi vorba despre o mărire de salariu sau o primă.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Ziua de 1 noiembrie va aduce al doilea aspect la grad fix format de Uranus din Berbec, casa a treia, şi Pluton din Capricorn, casa a douăsprezecea. E posibil ca o rudă să aibă nevoie de ajutorul dumneavoastră şi s-ar putea să apară neînţelegeri cu un vecin sau un frate. Fiţi precaut la volan.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11, 14, 18, 20, 22, 24, 27, 29
Zile nefavorabile: 1,5,7,8, 9,13,21,28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI