Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Octombrie 2013

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Planificaţi întâlniri cu prietenii după ce, pe 7 octombrie, Venus intră în Săgetător, casa a unsprezecea. E posibil ca unul dintre ei să vă furnizeze o informaţie surprinzătoare în jurul zilei de 16 sau date noi care vă vor schimba părerea despre propria persoană. Aceeaşi zi este favorabilă contactelor şi activităţilor de grup.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 18 octombrie din Berbec, casa a treia, pune accentul pe comunicare, rude şi vecini. Veţi avea legături intense cu toţi aceştia în următoarele şase luni, o perioadă excelentă şi pentru implicarea într-o organizaţie sau într-un proiect comunitar. Energia lunară poate amplifica nevoia sau dorinţa de a cumpăra o maşină nouă, aşa că faceţi din economii o prioritate.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Fiţi pregătit pentru amânarea deciziilor şi a proiectelor după ce, pe 21 octombrie, Mercur intră în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a zecea. Observaţi evenimentele legate de carieră care au loc în jurul datei de 8, deoarece vor reveni în atenţie în preajma datei de 29 octombrie şi nu vor putea fi soluţionate până la sfârşitul lui noiembrie. Reţineţi acest lucru dacă sunteţi în căutarea unei slujbe sau a unui post nou sau vi se cere să preluaţi responsabilităţi suplimentare. Răbdarea vă va scoate la liman.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Călătoriile nu sunt recomandate mai ales în săptămâna în care are loc Luna Nouă de pe 5 octombrie din Balanţă, casa a noua. Fiţi precaut în timp ce faceţi drumurile zilnice cu maşina. Energia lunară poate provoca neînţelegeri cu o rudă, iar momentul nu este favorabil chestiunilor de natură juridică.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 5, 7, 9, 12, 16, 18, 22, 23, 25, 26, 28, 31
Zile nefavorabile: 1, 4, 6, 8,11,13, 17, 19, 24, 27, 29


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI