Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

ZODIAC ORIENTAL 2013

Postat de Urania Horoscop On 11 - December - 2012

Horoscop Urania ZODIAC ORIENTAL 2013

Horoscop Urania ZODIAC ORIENTAL 2013

Horoscop Urania în Anul Şarpelui de Apă: ACŢIONAŢI CU AGILITATE!
Pe 10 februarie 2013 începe Anul Şarpelui de Apă. Principalele calităţi ale acestuia vor fi precauţia, perspicacitatea şi intuiţia.

Zodiac Oriental 2013 Anul Şarpelui este pe drept cuvânt considerat imprevizibil şi enigmatic. Pe de o parte, el este legat de tot felul de neplăceri şi crize, pe de alta, există posibilitatea unor schimbări neaşteptate, care pot duce spre mai bine. Cel mai important lucru este să reacţionaţi imediat, asemeni şarpelui, să profitaţi la timp de posibilităţile care vi se oferă şi să ascultaţi glasul intuiţiei. Este util ca în Anul Şarpelui să vă schimbaţi obiceiurile, imaginea, să priviţi cu alţi ochi viaţa.
In calendarul oriental Şarpele este un simbol multivalent. Pe seama acestui an se pun perfidia, agilitatea, înclinaţia spre minciună. De aceea, se pot înmulţi conflictele şi neînţelegerile în familii şi în societate, aşa că este necesar să ne controlăm sentimentele, vorbele şi faptele. Principalele cerinţe ale Şarpelui sunt răbdarea, pregătirea minuţioasă, precauţia.
Cu toate că în acest an se preconizează o criză financiară globală, el totuşi va fi norocos pentru acei oameni de afaceri care nu se tem să rişte şi să investească în proiecte de anvergură. Nu e cazul să vă ţineţi cu dinţii economiile – banii trebuie să circule şi să aducă profit. Este o perioadă bună pentru afaceri mari, carieră politică, conducerea unor mari corporaţii. Important este să vă folosiţi de calităţile Şarpelui şi

să acţionaţi flexibil şi cu precauţie. Sunt bine-venite inovaţiile în toate domeniile vieţii, abordarea creativă a problemelor. Vor avea noroc oamenii activi şi hotărâţi. în Anul Şarpelui sunt posibile schimbări politice, dar în general acestea se vor pregăti într-un mod ascuns, dosnic, în acest an sunt posibile intrigi serioase în lumea puterii şi a politicii. Vom avea de-a face cu crize psihologice serioase şi chiar situaţii limită, de aceea sunt necesare fermitatea şi răbdarea, capacitatea de supravieţuire şi regenerare – calităţi pe care le are şi stăpânul anului, Şarpele. A doua jumătate a anului promite să fie mai ponderată.
Horoscop Urania Berbec (21.03 – 20.04)
Vă aşteaptă un salt important în carieră. Succesul va veni dacă veţi reuşi să părăsiţi zona de confort şi să riscaţi în stil mare Aspiraţi spre nou şi doriţi să schimbaţi întreaga lume, dar trebuie să începeţi chiar cu propria persoană. E important să stabiliţi relaţii utile, iar în prima jumătate din Anului Şarpelui ar fi de dorit să studiaţi, să vă ridicaţi nivelul profesional. în a doua jumătate a anului acordaţi mai mult timp familiei.
Horoscop Urania Taur (21.04 – 20.05)
în Anul Şarpelui nu trebuie să acţionaţi de una singură: lăsaţi egoismul la o parte! Evenimente deosebit de importante vor avea loc la sfârşitul anului – aveţi şansa să vă întâlniţi perechea. Situaţia la serviciu va fi deosebit de favorabilă în prima jumătate a anului, vă puteţi descoperi acum vocaţia. în sfera materială situaţia va oscila între plus şi minus.
Horoscop Urania Gemeni (21.05-21.06)
în prima jumătate a anului veţi deveni o persoană mai importantă şi mai plină de autoritate, însă este necesar să vă căutaţi cu grijă adevăratele motive, pentru a nu vă transforma într-un tiran. Cele mai importante evenimente vor avea loc în carieră. Acordaţi atenţie stării organismului dvs., acum este foarte important să alegeţi drumul spre un mod de viaţă sănătos,
Horoscop Urania Rac (22.06 – 22.07)
Anul Şarpelui va fi pentru dvs. unul dintre cei mai creativi, aşa că nu ezitaţi, demonstraţi-vă fără reţinere aptitudinile şi priceperile. Dacă vă gândiţi la un moştenitor, în acest an evenimentul este posibil. Şi în carieră sunt posibile schimbări importante. Succesul principal vă aşteaptă în a doua jumătate a anului, atunci când va spori şi influenţa dvs. asupra celor din jur.
Horoscop Urania Leu (23.07 – 23.08)

în acest an trebuie să uitaţi de aspiraţiile în carieră şi să vă canalizaţi toate forţele în direcţia construirii unei familii solide. E timpul să vă decideţi în legătură cu tot ce ţine de cămin, locul de reşedinţă, şi dacă vă doriţi de multă vreme să renovaţi locuinţa sau să vă cumpăraţi bunuri imobiliare, acum e momentul cel mai potrivit. Creaţi o familie stabilă, consolidaţi relaţiile cu cei dragi!
Horoscop Urania Fecioară (24.08 – 22.09)
în viaţa dvs. încep să apară o mulţime de oameni originali şi interesanţi, aşa că încercaţi să nu staţi închisă în casă şi să nu vă închistaţi. Este foarte util să studiaţi, să vă perfecţionaţi cunoştinţele, să participaţi la cursuri şi traininguri sau pur şi simplu să citiţi mai mult.
Aveţi posibilitatea să călătoriţi şi să mergeţi în locuri îndepărtate. Cariera va deveni una din temele principale ale anului, iar viaţa personală se stabilizează.
Horoscop Urania Balanţă (23.09-23.10)
Cel mai important lucru în acest an este să vă construiţi o bază financiară stabilă. Nu refuzaţi ofertele de câştiguri suplimentare – aceasta este garanţia independenţei dvs. pe viitor. A doua jumătate din Anul Şarpelui este mai favorabilă pentru carieră şi dezvoltare profesională – profitaţi de condiţiile oferite de astre! în viaţa personală pot avea loc schimbări, aşa că nu e cazul si planificaţi totul din timp.
Horoscop Urania Scorpion (24.10 – 22.11]
Acest an este pentru dvs. cu adevărat decisiv, pentru că a sosit momentul să decideţi ce anume este cel mai important în viaţa dvs. Stabiliţi cu curaj ţeluri înalte şi ţineţi minte: succesul depinde numai de eforturile dvs. personale. Aveţi şansa să le demonstraţi tuturor că sunteţi capabilă de multe realizări. Dar nu e bine să nu ţineţi cont de opiniile jumătăţii dvs.
Horoscop Urania Săgetător (23.11 -21.12)
Acest an este interesant pentru că vă dă posibilitatea să vă rupeţi de agitaţia exterioară şi să vă cunoaşteţi mai bine. Cei mai curajoşi îşi pot chiar lăsa temporar munca, pentru a avea posibilitatea unor căutări spirituale. în plus, prima jumătate a anului vă aduce o mulţime de evenimente interesante, legate de relaţia personală. Străduiţi-vă să nu vă certaţi cu partenerul.
Horoscop Urania Capricorn (22.12 – 20.01)
Forţele şi energia dvs. sunt în creştere acum: folosiţi acest an pentru dezvoltare personală. Evenimentele principale vor fi legate de activitatea în domeniul social, de aceea este foarte important să nu vă închideţi în dvs., ci să căutaţi oameni apropiaţi ca spirit, să comunicaţi mai mult. începeţi proiecte de anvergură, nu vă temeţi de riscuri: acum pot deveni realitate visurile dvs. cele mai fierbinţi!
Horoscop Urania Vărsător (21.01 -19.02)
în acest an aveţi şansa să faceţi o carieră strălucită şi multe vor depinde nu numai de noroc, ci şi de hărnicia dvs. şi de disponibilitatea de a prelua responsabilităţi. începutul anului este perioada cea mai creativă: ar fi bine să alegeţi un loc de muncă în care aveţi program flexibil. Viaţa personală va fi la înălţime, important e să nu vă lăsaţi purtată de sentimente cu ochii închişi, ci păstraţi-vă mintea lucidă.
Horoscop Urania Pesti (20.02 -20.03)
Dacă vă pregătiţi de multă vreme pentru o călătorie, în acest an este momentul potrivit pentru a vă pune planurile în aplicare. în special în a doua jumătate a anului, când şi situaţia sentimentală va fi la parametri înalţi. Nu e cazul să uitaţi nici de realizarea personală – Anul Şarpelui vă oferă posibilitatea să vă demonstraţi capacităţile. Grijilor casnice dedicaţi-le prima jumătate a anului.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI